Naar boven

North.84

North. 84
North.84 voor heren

De broeken zijn gemaakt van fijne materialen en hebben de perfecte pasvorm. De eenvoudige kleuren van de broeken zijn gebaseerd op de kleuren van de natuur.  De broeken hebben verschillende details, zoals een bies langs de zijkant. Shop deze mooie broeken bij Jones & Jones!

North.84 - Reset your mind

Casual broeken gemaakt van fijne materialen en geïnspireerd door avontuur en plezier. Een merk dat geboren is uit pure passie. Paul Horst is de oprichter van North.84.
Hij besloot het roer om te gooien en gaf z’n baan op. Zijn ambitie was om een nieuw merk voor casual broeken op te zetten. Zijn ambitie om een merk op te zetten voor broeken is naar voren komen tijdens een zeilvakantie met vrienden naar Denemarken. Dit beloofde een vakantie te worden vol met natuur, uitdagingen en goede gesprekken.

North.84 - Collectie
De broeken zijn gemaakt van fijne materialen en hebben de perfecte pasvorm. De eenvoudige kleuren van de broeken zijn gebaseerd op de kleuren van de natuur.  De broeken hebben verschillende details, zoals een bies langs de zijkant.