Naar boven

De winkel voor herenmode in Zoetermeer


JONES & JONES ZOETERMEER

Aan de Samanthagang 192A in de Zoetermeerse wijk Rokkeveen vindt u onze prachtige Jones & Jones winkel. Ons filiaal ligt midden in de wijk Rokkeveen, dicht bij de plek waar in 1992 de Floriade werd georganiseerd. Jones & Jones Zoetermeer is de herenmode winkel voor de vlotte, hedendaagse man van nu, waar topservice en no-nonsense advies vanzelfsprekend is en waar de koffie altijd klaar staat. Onze kledingadviseurs laten u graag de mooiste collecties zien en laat u de verschillende stoffen bekijken, voelen en passen. Op zoek naar een casual look of toch meer een zakelijke outfit? Bij Jones & Jones Zoetermeer bent u aan het juiste adres. 


PARKEREN

Wanneer u komt shoppen bij Jones & Jones Zoetermeer kunt u altiijd gratis parkeren op de rondom gelegen parkeerplaatsen van Winkelcentrum Rokkeveen. 


DE ZOETERMEERSE WIJK ROKKEVEEN

Onze Jones & Jones Zoetermeer is gevestigd in Winkelcentrum Rokkeveen. In dit goed verzorgde en overdekte winkelcentrum vindt u naast verschillende modezaken ook een ruim aanbod aan culinair zeer aantrekkelijke speciaalzaken. De wijk Rokkeveen is een groots opgezette wijk in Zoetermeer en is een van de meest populaire wijken van Zoetermeer en heeft veel te bieden aan haar bewoners en bezoekers. Lekker even uitwaaien na een dagje shoppen bij Jones & Jones in Rokkeveen? Wandelend, fietsend of rijdend bent u in no-time op het voormalige Floriade terrein. Een prima plek om weer even op adem te komen en te genieten van de natuur.

We zien u graag bij Jones & Jones Zoetermeer!

 OPENINGSTIJDEN   CONTACT
Maandag Van 22 januari 2024 Gesloten Jones & Jones Zoetermeer
Dinsdag 09:30-17:30 Samanthagang 192A
Woensdag 09:30-17:30 2719 CL Zoetermeer
Donderdag 09:30-17:30  
Vrijdag 09:30-17:30 Telefoon: 079 3628182
Zaterdag 09:30-17:00  
Zondag Gesloten