Naar boven

OLYMP

OLYMP
OLYMP voor heren

Het streven naar een olympische hoogte heeft zich bij OLYMP vertaald in een compromisloze lijn van schitterende overhemden. Bij Jones & Jones vindt u een ruim aanbod van modieuze en eigentijdse strijkvrije overhemden. Naast de 100% katoenen strijkvrije OLYMP Luxor collectie, vindt u bij Jones & Jones ook de hemden met stretch erin.

Olymp - Het strijkvrije overhemd voor de man

Het streven naar een olympische hoogte heeft zich bij OLYMP vertaald in een compromisloze lijn van schitterende overhemden. Bij Jones & Jones vindt u een ruim aanbod van modieuze en eigentijdse strijkvrije overhemden. Naast de 100% katoenen strijkvrije OLYMP Luxor collectie, vindt u bij Jones & Jones ook de hemden met stretch erin. Deze collectie is slanker gesneden maar door het gebruik van stretch, zeer aangenaam om te dragen. In onze winkels treft u een uitgebreide collectie met een breed scala aan rustige overhemden en casual overhemden met prints.

Olymp - Hoge kwaliteit
Mannen in OLYMP kiezen voor de beste prijs-kwaliteit verhouding en het beste strijkvrije hemd wat er op de markt te verkrijgen is. De hoge kwaliteit is terug te vinden in het afwerkingsniveau en de uitstekende draag- en onderhoudsvoordelen.
Het in 1951 opgerichte OLYMP wordt nog steeds gerund door de familie Bezner en is de nummer één op het gebied van strijkvrije overhemden die streeft naar continue verbetering van de kwaliteit.