Naar boven

Broeken en Jeans

Broeken en jeans voor heren

De basis van elke outfit: een mooie heren jeans of heren broek! Kies voor een mooie jeans, broek of chino uit onze seizoenswisselende collectie of kies een all time favorite van North 84, Pierre Cardin of Alberto. 

Broeken en jeans voor heren bij Jones & Jones

De basis van elke outfit: een mooie heren jeans of heren broek! Kies voor een mooie jeans, broek of chino uit onze seizoenswisselende collectie of kies een all time favorite van North 84, Pierre Cardin, Com4 of Alberto. 

Het fijne van een mooie broek of jeans voor heren is dat ze zo tijdloos zijn en dat bijvoorbeeld een mooie camel chino zowel in de winter als in het voorjaar gedragen kan worden. Natuurlijk wisselt elk seizoen de materialen van de jeans en chino's. Zo zijn in de winter de heren jeans gemaakt van een dikkere spijkerstof en bevatten vele chino's een woloptiek. In het voorjaar en de zomer kunnen de lichte kleuren weer van de plank afgepakt worden en zijn juist de fijne, dunne katoenen- en spijkerstoffen heerlijk draagbaar.

Kortom, welk seizoen het ook is, en of u nu voor een jeans of een chino gaat, bij Jones & Jones bent u aan het juiste adres! Naast de seizoenswisselende collectie heren jeans en heren broeken, kent Jones & Jones ook een basiscollectie jeans en broeken welke tijdens alle seizoenen verkrijgbaar zijn. Onze NOS broeken en jeans zijn verkrijgbaar van merken als Pierre Cardin en North.84. Andere bekende merken voor heren jeans en heren broeken zijn Alberto en Com4

Staat uw gewenste item er niet tussen? Neemt u dan contact op met één van onze winkels! Het kan zijn dat het artikel niet online in onze webshop te bestellen is maar dat één van onze Jones & Jones winkels het artikel wel op voorraad heeft. In de winkels van Jones & Jones hebben we een nog uitgebreidere collectie heren jeans en broeken. We verwachten de collectie met heren broeken en jeans in onze webshop snel uit te kunnen breiden, zodat de keuze aan jeans en broeken in onze webshop net zo ruim is als in onze winkels!