Naar boven

Colbert en Blazers

Colberts en blazers voor heren

Of u nu kiest voor een business- of een casuallook, met een heren colbert of een heren gilet creërt u een geheel andere outfit. Een mooi colbert is de musthave voor iedere man. Met onder andere onze unieke collectie Portman & Sons colberts zit dat wel goed! 

 
Colberts en blazers voor heren bij Jones & Jones

Of u nu kiest voor een business- of een casuallook, met een heren colbert of een heren gilet creërt u een geheel andere outfit. Een mooi colbert is de musthave voor iedere man, en met onder andere onze unieke collectie Portman & Sons colberts zit dat wel goed! 

Een colbert hoort een vast item te zijn in uw garderobe. Van tijd tot tijd heeft elke man weleens een mooi colbert nodig. In de webshop van Jones & Jones vindt u onder andere colberts voor heren van Pierre Cardin, welke onderdeel zijn van onze mix & match collectie kostuums van Pierre Cardin. U shopt nu ook een ruime collectie heren colberts van ons eigen label Portman & Sons in onze webshop. Unieke colberts met een eigentijdse en seizoenswisselende fotovoering. De foto voor in de voering van het colbert voor heren wordt gemaakt door één van onze collega's of de foto wordt geschoten tijdens één van onze Jones & Jones fotoshoots. Nergens anders te krijgen dus!

Naast de collectie heren colberts, vindt u ook een collectie heren gilets. Ideaal om te combineren met een mooi colbert. Hiermee creërt u in een handomdraai een formele look. 

Staat uw gewenste item er niet tussen? Neemt u dan contact op met één van onze winkels! Het kan zijn dat het artikel niet online in onze webshop te bestellen is maar dat één van onze Jones & Jones winkels het artikel wel op voorraad heeft. In de winkels van Jones & Jones hebben we een nog uitgebreidere collectie heren colberts. We verwachten de collectie met heren colberts in onze webshop elk seizoen uit te kunnen breiden, zodat de keuze aan heren colberts in onze webshop net zo ruim is als in onze winkels!