Naar boven

Collectie

Webshop 

Welkom in onze webshop! Boven de € 100,- zijn de verzendkosten gratis. Voor bestellingen onder de € 100,- hebben we de verzendkosten weten te verlagen van € 7,25 naar € 4,95. Wij wensen u veel shop plezier!

Kies een categorie

Sinds 2020 is onze Jones & Jones webshop een feit! Nu winkelen in onze winkels minder vanzelfsprekend is, vonden we het tijd worden voor een webshop. Wanneer u nog liever niet naar een winkel gaat, kunt u dus thuis lekker shoppen vanaf de bank. 

Dagelijks vullen we de collectie op de webshop aan met nieuwe collectie. Daarom kan het zijn dat in uw favoriete Jones & Jones winkel het gewenste item wel beschikbaar is en op de webshop (nog) niet. We doen onze uiterste best om de collectie zo snel mogelijk beschikbaar te stellen op de webshop. 

Op de webshop shopt u alle bekende merken, net zoals in onze 12 winkels. Van A Fish Named Fred tot aan Pierre Cardin en State of Art. U shopt gemakkelijk, snel en veilig broeken, jeans, overhemden, vesten, pullovers en sweaters, ondermode, sokken en accessoires op onze webshop. Binnenkort opent onze Jones & Jones Outlet webshop.