Naar boven

Jassen & jacks

Jacks voor heren

Mantels, gewatteerde jacks, parka's, zomerjacks en winterjassen; u vindt het allemaal bij Jones & Jones! Voor alle weersomstandigheden en alle gelegenheden vindt u bij ons de juiste jas voor heren.

Voor welk jack gaat u?

Jacks voor heren bij Jones & Jones

Mantels, gewatteerde jacks, parka's, zomerjacks en winterjassen; u vindt het allemaal bij Jones & Jones! Voor alle weersomstandigheden en alle gelegenheden vindt u bij ons de juiste heren jas. Een heren jas koopt u waarschijnlijk om deze meerdere jaren met plezier te dragen. Daarom moet een jas voor heren over een goede kwaliteit beschikken, passend bij het juiste seizoen. Bij Jones & Jones bieden wij u enkel heren jassen aan waar wij volkomen achter staan van merken als State of Art, Camel Active en N.Z.A. New Zealand Auckland. De heren jacks moeten passen binnen onze steeds wisselende collecties en onze kwaliteitsmaatstaven.   

Staat uw gewenste item er niet tussen? Neemt u dan contact op met één van onze winkels! Het kan zijn dat het artikel niet online in onze webshop te bestellen is maar dat één van onze Jones & Jones winkels het artikel wel op voorraad heeft. In de winkels van Jones & Jones hebben we een nog uitgebreidere collectie heren jacks. We verwachten de collectie met heren jacks in onze webshop elk seizoen uit te kunnen breiden, zodat de keuze aan heren jacks en jassen in onze webshop net zo ruim is als in onze winkels!