Naar boven

De winkel voor herenmode in Utrecht


JONES & JONES UTRECHT CENTRUM

Jones & Jones Utrecht Centrum is gevestigd in de Choortstraat. Daar waar het ooit begonnen is… De kleine en gezellige winkel ligt vol met mooie items uit de nieuwste collectie. Laat u adviseren door onze kledingadviseurs, zij zullen u meenemen langs de collectie onder het genot van een kopje koffie. Ook bij Jones & Jones Utrecht Centrum bieden we u een ruime collectie aan zowel zakelijke- als casualoutfits. Jones & Jones Utrecht Centrum verkoopt geen kostuums, maar in onze ogen hoeft zakelijk niet per se in een vorm van een kostuum te zijn. Met een mooie chino, 5-pocketbroek of een pantalon kunt u er evengoed netjes uitzien. Liever op zoek naar casuallook? Ook dan kunt u terecht bij Jones & Jones Utrecht Centrum.

PARKEREN

Om gezellig te komen shoppen bij Jones & Jones Utrecht Centrum kunt u op verschillende locaties in het centrum parkeren. Vindt u het niet erg om de auto buiten het centrum te parkeren en verder te reizen met de tram naar het centrum? Dan kunt u het beste uw auto parkeren bij P+R Westraven. U parkeert hier uw auto voor maximaal 24 uur en reist dan verder met de tram voor totaal €5,-. Liever wat dichter bij het centrum uw auto parkeren? Parkeer uw auto dan 

Vanaf het Centraal Station Hoog Catharijne bent u met ongeveer tien minuten lopen bij Jones & Jones Utrecht Centrum.

HET CENTRUM VAN UTRECHT

In een zijstraat van de Oude Gracht, de Choorstraat, vindt u Jones & Jones Utrecht Centrum. Kijk via het raam achter in de winkel uit op de gracht, het horecaplein en de Domkerk. Het centrum van Utrecht heeft u van alles te bieden; gezellige terrasjes aan de Oude Gracht waar u heerlijk kunt vertoeven, een breed scala aan modewinkels, beauty & lifestyle en culturele hoogstandjes.Neem een bezoekje aan Hoog Catharijne en laat u verblinden door de schitterende architectuur en de mooie winkels.Na zo’n dagje kunt u lekker bijtanken op de Mariaplaats waarna u de avond af kunt sluiten in het Beatrix Theater.

We zien u graag bij Jones & Jones Utrecht Centrum!OPENINGSTIJDEN
Maandag 12:00-18:00
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 09:30-17:30
Zondag 12:00-17:00

CONTACT
Jones & Jones Utrecht Centrum
Choorstraat 20
3511 KM Utrecht
Telefoonnumer: 085-0703801
WhatsApp nummer: 06-42638615