Naar boven

DESOTO

DESOTO
Desoto voor heren 

Desoto is gemaakt voor mannen die continue in beweging zijn. Voor mannen die van comfort houden maar er tóch netjes uit willen zien. Voor mannen (en vrouwen) die niet van strijken houden. En voor mannen die overhemden eigenlijk niet zo lekker vinden zitten. Jones & Jones heeft een breed assortiment Desoto shirts.

Desoto - Keep moving! 

Desoto is gemaakt voor mannen die continue in beweging zijn. Voor mannen die van comfort houden maar er tóch netjes uit willen zien. Voor mannen (en vrouwen) die niet van strijken houden. En voor mannen die overhemden eigenlijk niet zo lekker vinden zitten.

Desoto - Jersey kwaliteit 
Desoto staat voor maximaal comfort gecombineerd met stijl. De getailleerde overhemden van Desoto zijn gemaakt van jersey waardoor je helemaal vrij kunt bewegen. Daarnaast zijn de overhemden non-iron en bestaan uit Italiaanse designs. 
Jones & Jones heeft een breed assortiment Desoto shirts. Verschillende kleuren en verschillende eigentijdse designs. Desoto is bij Jones & Jones een basiscollectie waardoor de overhemden altijd bestelt kunnen worden voor u.