Naar boven

Ondermode

Ondermode voor heren

Uw ondergoed is het eerste wat u aantrekt zodra u zich aankleed. Het is de eigenlijke basis van elke outfit. En deze basis moet comfortabel zijn en goed zitten. 

In de collectie van Jones & Jones vindt u boxershorts van Björn Borg. De CORE- collectie wisselt bij Jones & Jones elk seizoen. De NOS-collectie van Björn Borg zijn onze vaste basis boxershorts.

Sorteren
Ondermode voor heren bij Jones & Jones 

Uw ondergoed is het eerste wat u aantrekt zodra u zich aankleed. Het is de eigenlijke basis van elke outfit. En deze basis moet comfortabel zijn en goed zitten. Eén van onze kernwaarden is de kwaliteit van onze collecties. We werken graag met fijne stoffen, prachtige details op de items die nét dat verschil maken en we streven ernaar om elk seizoen weer een collectie samen te stellen voor ieder type man. Daarom vult Bjorn Borg heren underwear onze collectie zo perfect aan. Want net als wij, streven ook zij naar de perfecte kwaliteit in hun collecties.  

Jones & Jones verkoopt de CORE-collectie en de NOS-collectie van Björn Borg. Beide collecties hebben dezelfde producteigenschappen, namelijk:
1.     Perfecte pasvorm: Dit kledingstuk is ontworpen voor een perfecte pasvorm en comfort tijdens al uw activiteiten.
2.     Vaste pasvorm: Behoudt een langdurige pasvorm.
3.     Anti-wrijving: Om schuren te voorkomen, wordt er gebruik gemaakt van platte, gladde naden.
4.     Beter katoen: Gemaakt van duurzaam katoen van verantwoorde katoenboeren.
5.     Premium kwaliteit: Gemaakt met stof van topkwaliteit voor superieur comfort en pasvorm.
6.     190 gram premium kwaliteit.
7.     95% katoen en 5% elastaan

De CORE-collectie is een wisselende collectie per seizoen. De NOS-collectie van Björn Borg bestaat uit heren boxershorts in wit en zwart en zijn dé perfecte basisitems voor iedere man. 

Staat uw gewenste item er niet tussen? Neemt u dan contact op met één van onze winkels! Het kan zijn dat het artikel niet online in onze webshop te bestellen is maar dat één van onze Jones & Jones winkels het artikel wel op voorraad heeft.