Naar boven

Truien en sweaters

Truien en sweaters voor heren

Mooie heren truien en heren sweaters kunnen niet ontbreken in uw garderobe. Deze items kunnen in het voorjaar, zomer, herfst en winter goed van passen komen. Houd u zelf lekker warm met een mooi exemplaar uit een van onze collecties. 

Truien en sweaters voor heren bij Jones & Jones
Mooie truien en sweaters kunnen niet ontbreken in uw garderobe. Deze items kunnen in het voorjaar, zomer, herfst en winter goed van passen komen. Houd u zelf lekker warm met een mooi exemplaar uit een van onze collecties. 

Een trui of een sweater hoeft echt niet alleen te worden gedragen als het koud is buiten. Combineer een dunne trui van State of Art of een mooie sweater van N.Z.A. met een mooi overhemd op een jeans of een 5-pocket broek. Heeft u een klassiekere stijl? Combineert u dan een mooie trui onder een colbert voor een prachtige look.

Staat uw gewenste item er niet tussen? Neemt u dan contact op met één van onze winkels! Het kan zijn dat het artikel niet online in onze webshop te bestellen is maar dat één van onze Jones & Jones winkels het artikel wel op voorraad heeft. In de winkels van Jones & Jones hebben we een nog uitgebreidere collectie heren truien en sweaters van onder andere Compañeros en ons eigen label Portman & Sons. We verwachten de collectie met heren truien en sweaters in onze webshop elk seizoen uit te kunnen breiden, zodat de keuze aan heren truien en sweaters in onze webshop net zo ruim is als in onze winkels!