Naar boven

Jones & Jones winkels

WELKOM IN ONZE WINKELS

Ruim 25 jaar geleden opende onze eerste winkel in hartje centrum van Utrecht. Vandaag de dag kent Jones & Jones 24 fantastische winkels door heel Nederland.

Voor persoonlijke hulp en advies van onze collega's, heten wij u van harte welkom in één van onze winkels. Wij hechten enorm veel waarde aan een goed advies en wij nemen de tijd om u persoonlijk te helpen bij het kiezen van de perfecte outfit. Kom ongedwongen de collectie zien, voelen en passen onder het genot van een verse cappuccino, koffie of espresso uit onze Jura koffieapparaten.

Jones & Jones Outlet
Onze Jones & Jones Outlet winkels is een nieuwe herenmodeformule. Momenteel hebben we 8 Jones & Jones Outlet winkels in Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Deventer, Ede, Elburg, Tiel, Veenendaal en Zeist. Bij Jones & Jones Outlet staat betaalbare herenmode voorop. Zo proberen wij het voor iedere man mogelijk te maken om er verzorgd en modieus uit te zien. De herenmodecollecties van Jones & Jones Outlet worden speciaal door Arjen en Kaj samengesteld en geproduceerd. Gewoon mooie herenmode voor een betaalbare prijs. Alle artikelen hebben het hele seizoen een vaste lage prijs. 

Wat ik zo waardeer bij Jones & Jones is de ruime keuze in de collectie, de prettige medewerkers, de gezelligheid, het bijkletsen en de klantenkorting. Ik krijg een lekker kopje koffie en voel me er thuis.

Cees - sinds 15 jaar een vaste klant uit Vleuten
 
ONZE TOPMERKEN

Voor iedere man hebben wij een uitgebreide collectie met bekende en minder bekende merken herenkleding waarbij authenticiteit en kwaliteit altijd voorop staan.

ALLE MERKEN

SPAREN VOOR KORTING

Staat u al in onze klantenbestand? Bij elke aankoop spaart u punten. Bij 50 punten krijgt u € 25,- korting op uw volgende aankoop.

KORTING

BLIJF OP DE HOOGTE

Regelmatig hebben wij in onze winkels leuke acties, events en koopzondagen. Blijf op de hoogte van alle onze acties, events en koopzondagen. In de footer van deze webshop kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.