Naar boven

De winkel voor herenmode in Woerden


JONES & JONES WOERDEN 

Sinds 23 september 2021 vindt u de nieuwste Jones & Jones winkel aan de Voorstraat 72 in Woerden! Tot 18 september 2021 was deze winkel nog onderdeel van onze Jones & Jones Outlet winkelformule. Maar we zagen kans om deze mooie winkel om te bouwen tot een Jones & Jones winkel met de herkenbare en strakke huisstijl. Dit is ook de eerste Jones & Jones winkel met ons nieuwe logo op de pui. Wij zijn trots! Jones & Jones Woerden beidt alles voor de moderne man. Van stijlvolle casual herenmode tot outfits waar u een echte businesslook mee creëert. Shoppen bij Jones & Jones Woerden is een ware beleving! U kunt namelijk ongedwongen shoppen en dat onder het genot van een lekker kopje koffie uit onze Jura koffiemachine. Onze collega's Kim en Jolanda helpen u graag bij het samenstellen van elke gewenste outfit. Aan alles wordt gedacht: van een bijpassende riem en sokken tot aan ondermode zoals t-shirts voor onder uw overhemd en boxershorts. Kom onze nieuwe winkel bewonderen en laat u adviseren over de collectie! 

PARKEREN

Wanneer u komt shoppen in het centrum van Woerden, dan kunt u het beste uw auto parkeren in Parkeergarage Castellum. Wilt u liever gratis parkeren? Dat kan bij het station van Woerden, tegenover restaurant Bregje. Wanneer u hier parkeert, moet u wel een klein stukje lopen richting het centrum. 

HET CENTRUM VAN WOERDEN 

Het centrum van Woerden kent een historisch stadshart. In dit gezellige centrum vindt u allemaal leuke, unieke en lokale winkels. Laat u inspireren in de kleine boetiekjes of proef de heerlijke lokale streekproducten van Woerden. Kom Woerden bezoeken en laat u onderdompelen in de stad die één-en-al cultuur, gezelligheid en sfeer uitademt. Vertoef heerlijk op een van de horecaterassen in Woerden na een dagje cultuur snuiven en winkelen! 

We zien u graag bij Jones & Jones Woerden!OPENINGSTIJDEN
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30-17:30
Woensdag 09:30-17:30
Donderdag 09:30-17:30
Vrijdag 09:30-17:30
Zaterdag 09:30-17:00
Zondag Gesloten

CONTACT
Jones & Jones Woerden
Voorstraat 72
3441 CN Woerden 
Telefoonnummer: 085-0703817
WhatsApp nummer: 06-82777473