Naar boven

De winkel voor herenmode in Assen


JONES & JONES ASSEN

Jones & Jones Assen is de mannenmodeafdeling van Warenhuis Vanderveen. Je vindt deze afdeling op de begane grond van het warenhuis in het hart van de Drentse hoofdstad. Ook is er een eigen ingang aan de buitenzijde van het warenhuis, aan de Kruisstraat.

De Jones & Jones winkel in Assen is onze meest Noordelijke winkel in Nederland. De kledingadviseurs laten je in ongedwongen sfeer kennismaken met de Jones & Jones-collectie. Indien gewenst voorzien zij je van deskundig advies en natuurlijk is een lekkere kop koffie zo gezet!

Je vindt hier items voor zowel een casual als een zakelijke look. Maak het af met accessoires als sokken, een riem of een sjaal.

In 2024 vieren we het 10-jarig bestaan van de afdeling Jones & Jones in Warenhuis Vanderveen. Warenhuis Vanderveen Assen werd in 1897 opgericht en bestaat dus al ruim 125 jaar. De afdeling herenmode heeft vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld. 

PARKEREN

Om lekker te komen shoppen bij Jones & Jones Assen kunt u het beste de auto parkeren in de parkeergarage van het Drents Museum of in de parkeergarage De Nieuwe Kolk

HET CENTRUM VAN ASSEN

Jones & Jones Assen is te vinden op de begane grond van Warenhuis Vanderveen. Met ruim zestig afdelingen en maar liefst 17.000 m2 winkelvloeroppervlak, staat Warenhuis Vanderveen in de top drie van grootste warenhuizen van Nederland. Modeshows, workshops, signeersessies van schrijvers en bandoptredens zijn aan de orde van de dag. Het warenhuis heeft meerdere restaurants, een minispeelparadijs, kunstuitleen en galerie met prachtige tentoonstellingen. Warenhuis Vanderveen bevindt zich midden in het culturele hart van Assen, op loopafstand van alle toeristische attracties. Een dagje shoppen is daarom ideaal te combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld het Drents Museum, Theater de Nieuwe Kolk of het Asserbos. Of maak een stadswandeling langs de Vaart, mooie herenhuizen en het beroemde beeldje van Bartje. Op het Koopmansplein en in de Gouverneurstuin vinden regelmatig evenementen plaats en elke woensdag is er markt in Assen.

We zien u graag bij Jones & Jones Assen!OPENINGSTIJDEN
Maandag 12:00-18:00
Dinsdag 09:30-18:00
Woensdag 09:30-18:00
Donderdag 09:30-18:00
Vrijdag 09:30-21:00
Zaterdag 09:30-17:00
Zondag Laatste zondag van de maand geopend van 13:00-17:00 uur

CONTACT
Jones & Jones Assen, begane grond ingang Kruisstraat
Kruisstraat 9
9401 JJ Assen
0592-201044