Naar boven

De winkel voor herenmode in Assen


JONES & JONES ASSEN

Het Jones & Jones filiaal in Assen is gevestigd in Warenhuis Vanderveen. Jones & Jones Assen bevindt zich op de begane grond van het warenhuis en heeft een eigen ingang aan de Kruisstraat. De Jones & Jones winkel in Assen is onze meest noordelijke winkel in Nederland. De kledingadviseurs laten u in een ongedwongen sfeer kennis maken met de Jones & Jones collectie. Wanneer u dit wenst, wordt u van advies voorzien en wordt een lekkere cappuccino voor u gezet. Ook de collectie bij Jones & Jones Assen biedt u genoeg mogelijkheden voor zowel een casual als een zakelijke look.

PARKEREN

Om lekker te komen shoppen bij Jones & Jones Assen kunt u het beste de auto parkeren in de parkeergarage van het Drents Museum of in de parkeergarage De Nieuwe Kolk

HET CENTRUM VAN ASSEN

Jones & Jones Assen is te vinden op de begane grond van Warenhuis Vanderveen. Met ruim zestig afdelingen en maar liefst 17.000 m2 winkelvloeroppervlak, staat Warenhuis Vanderveen in de top drie van grootste warenhuizen van Nederland. Modeshows, workshops, signeersessies van schrijvers en bandoptredens zijn aan de orde van de dag. Het warenhuis heeft meerdere restaurants, een minispeelparadijs, kunstuitleen en galerie met prachtige tentoonstellingen. Warenhuis Vanderveen bevindt zich midden in het culturele hart van Assen, op loopafstand van alle toeristische attracties. Een dagje shoppen is daarom ideaal te combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld het Drents Museum, Theater de Nieuwe Kolk of het Asserbos. Of maak een stadswandeling langs de Vaart, mooie herenhuizen en het beroemde beeldje van Bartje. Op het Koopmansplein en in de Gouverneurstuin vinden regelmatig evenementen plaats en elke woensdag is er markt in Assen.

We zien u graag bij Jones & Jones Assen!OPENINGSTIJDEN
Maandag 12:00-18:00
Dinsdag 09:30-18:00
Woensdag 09:30-18:00
Donderdag 09:30-18:00
Vrijdag 09:30-21:00
Zaterdag 09:30-17:00
Zondag Laatste zondag van de maand geopend van 13:00-17:00 uur

CONTACT
Jones & Jones Assen, begane grond ingang Kruisstraat
Kruisstraat 9
9401 JJ Assen
0592-201044