Naar boven

N.Z.A. New Zealand Auckland

N.Z.A.
N.Z.A. voor heren

Sinds 2019 verwelkomen wij een nieuw merk in onze herenmodecollectie: NZA New Zealand Auckland. De herenmodecollecties van NZA New Zealand Auckland zijn tijdloos en comfortabel. In de herenmodecollectie van NZA New Zealand Auckland bij Jones & Jones, vindt u overhemden, polo’s, sweaters en vesten.

Sorteren
N.Z.A. - Natuurschoon uit Nieuw-Zeeland

Sinds 2019 verwelkomen wij een nieuw merk in onze herenmodecollectie: NZA New Zealand Auckland. Het prachtige en avontuurlijke natuurschoon van Nieuw-Zeeland is de inspiratiebron voor de herenmodecollecties van NZA New Zealand Auckland. Dit merk is voor de avontuurlijke man die er verzorgd uit wilt zien en houdt van kledingstukken met een comfortabel draagcomfort en een stoere casual uitstraling. In de herenmodecollecties van NZA New Zealand Auckland kan elke man het avontuur van de dag aan gaan. Wellicht vindt het avontuur niet plaats in de prachtige en dichtbegroeide bossen die Nieuw-Zeeland hem te bieden heeft, maar in een dichtbegroeide stadscentra waar dan ook ter wereld.

N.Z.A. - Bewust geïnspireerd op landschappen 

De herenmodecollecties van NZA New Zealand Auckland zijn bewust geïnspireerd op de schitterende landschappen, luchten en wateren van Nieuw-Zeeland. Niet alleen tijdens het ontwerpen en het produceren van de herenmodecollecties van NZA New Zealand Auckland heeft dit merk respect voor de natuur, ook bij het verwerken van de grondstoffen en tijdens de omgang met toeleveranciers wordt er rekening gehouden met de minimale last voor het milieu. NZA New Zealand Auckland is dankbaar voor de natuur van Nieuw-Zeeland als inspiratiebron en wilt graag dat dit natuurschoon bewaard blijft. Voor toekomstige herenmodecollecties en voor de toekomstige generaties. 
De herenmodecollecties van NZA New Zealand Auckland zijn tijdloos en comfortabel. In de herenmodecollectie van NZA New Zealand Auckland bij Jones & Jones, vindt u overhemden, polo’s, sweaters en vesten.