Naar boven

Björn Borg

Björn Borg
Björn Borg voor heren

Eén van de kernwaarden van Jones & Jones is de kwaliteit van onze collecties. We werken graag met fijne stoffen, prachtige details op de items die nét dat verschil maken en we streven ernaar om elk seizoen weer een collectie samen te stellen voor ieder type man. Daarom vult Bjorn Borg underwear onze collectie zo perfect aan. Want net als wij, streven ook zij naar de perfecte kwaliteit van hun collecties.

Björn Borg - De oorsprong

We gaan terug naar de oorsprong van Björn Borg. Björn Borg was een gewone man uit het stadje uit Södertälje, Zweden, die een wereldwijd sport- en mode-icoon werd. Met een sterke passie en een gedurfde houding verlegde hij grenzen en brak hij records. Hij veranderde tennis in een levendige speeltuin waar sport en mode elkaar ontmoeten. Hij had invloed op de grenzen van de tennisbaan. Mensen inspireren hun passie te vinden en zich buitengewoon te voelen, ongeacht sport, uitdaging of doel. Björn Borg is vandaag de dag een internationaal merk en is opgericht in 1984.

Björn Borg - Underwear
Eén van de kernwaarden van Jones & Jones is de kwaliteit van onze collecties. We werken graag met fijne stoffen, prachtige details op de items die nét dat verschil maken en we streven ernaar om elk seizoen weer een collectie samen te stellen voor ieder type man. Daarom vult Bjorn Borg underwear onze collectie zo perfect aan. Want net als wij, streven ook zij naar de perfecte kwaliteit van hun collecties. Sinds de zomer van 2019 verkopen wij de Core-collectie van Björn Borg en de NOS-collectie. De Core-collectie is een wisselende collectie per seizoen. Elk winterseizoen én elk zomerseizoen vindt u een andere collectie in onze winkels. De NOS-collectie van Björn Borg bestaat uit boxershorts in wit en zwart en zijn dé perfecte basisitems voor iedere man.