Naar boven

Over ons


TERUG NAAR 1993

1993: het jaar waarin Jones & Jones werd opgericht. Gestart als eenmanszaak in de herenmode door Cor van Berg in het centrum van Utrecht. Nu zijn we ruim 30 jaar verder en is Jones & Jones uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met 24 winkels, waar inmiddels Kaj Huijsman en Arjen Versluis als eigenaren en ondernemers gezamenlijk aan het roer mogen staan.

Het is vandaag de dag heel bijzonder om als zelfstandige onderneming in de mode ruim een kwart eeuw te bestaan. Achter Kaj en Arjen staat een groot team van enthousiaste en gedreven collega’s met veel ervaring. Het zijn de collega’s die al jarenlang bij Jones & Jones werken, die de drijvende kracht zijn achter ons bedrijf.

HERENMODE MET OOG VOOR DETAIL

Wij hebben als bedrijf een belangrijk doel: u de mooiste herenmodecollectie aanbieden in verzorgde en sfeervolle winkels, waar gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Winkels met vakkundig personeel, waar de koffie altijd voor u klaar staat. Enkel wanneer u bij ons tevreden de deur uitgaat (of de webshop verlaat), dan zijn wij dat ook.

Het is fantastisch om te zien hoe klanten elke keer weer de weg naar onze winkels weten te vinden.

Kaj Huijsman & Arjen Versluis
 

BAKERMAT

Deze foto is lang geleden gemaakt voordat hier onze eerste winkel, Jones & Jones Utrecht, haar deuren opende.

KAJ & ARJEN

Samen bouwen Arjen en Kaj verder aan de formule van Jones & Jones.

SFEERVOLLE WINKELS

In al onze winkels hanteren we een herkenbare huisstijl.  Tijdloos, strak en sfeervol.