Kom jij ons Jones & Jones-team versterken?

Herenmode die zich kenmerkt door diversiteit en waarbij gastvrijheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Met onze kwaliteit bedoelen wij, naast onze kwaliteit van de kleding, ons team! Deskundigheid van onze collega’s is onze kracht. In onze 13 winkels vind je een uitgebreide collectie aan casual- en zakelijke herenmode, schoenen en meer. Je vindt in onze winkels topmermerken als: Pierre Cardin, State of Art, Compañeros, Fellows United, Meyer en Olymp. Schroom je niet en laat ons weten of je het Jones & Jones team wilt versterken of dat je een mogelijkheid ziet om samen te werken.

Bouw jij mee aan onze Jones & Jones-formule als franchiser?

Wij bouwen verder aan onze Jones & Jones-formule en dat kunnen wij niet alleen. Wil je graag een eigen winkel openen onder de vlag van Jones & Jones? Wij kijken uit naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de mode?

Heb je interesse in een baan bij Jones & Jones? Solliciteer dan door middel van een open
sollicitatie:

Open sollicitatie (fulltime of parttime)

Jones & Jones heeft winkels in Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Assen, Bodegraven, Huizen,
Leidsche Rijn Centrum, Nieuwegein, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Wijk bij Duurstede en Zutphen. Het hoofdkantoor van Jones & Jones zit eveneens gevestigd in Vleuten.

Wij bieden:

  • Een passend salaris bij jouw werkervaring;
  • Een uitdagende functie met ongekend veel ruimte voor jouw eigen inbreng;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Leuke personeelsfeestjes en andere uitjes;
  • Personeelskorting;
  • Een gezellig team met leuke collega’s.

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar info@jonesenjones.nl en wie weet ontvangen wij jou binnenkort op ons kantoor onder het genot van een lekker kopje koffie!