Voorjaarscollectie bij Jones & Jones - Jones & Jones

maart 07, 2018 | Voorjaar 2018
voorjaarscollectie18-jonesenjones

De nieuwste voorjaarscollectie bij Jones & Jones!

Ook dit seizoen hebben wij, van Jones & Jones, geprobeerd om de beste voorjaarscollectie met de nieuwste mode en trends voor u samen te stellen. Bent u al langs geweest in één van onze winkels?

Kleur

Weg met alleen maar blauwe overhemden! Toe aan wat meer kleur dit seizoen? Dan zit u bij Jones & Jones goed. Deze collectie hebben wij groot aanbod aan kleuren. Dit seizoen vindt u heldere kleuren, diverse designs en verschillende soorten stoffen. Van autoprints tot pappagaaien en van ananassen tot grafische prints. Toch liever wat minder opvallende prints? Ook dan kunt u prima bij ons terecht. We bieden overhemden, vesten en pullovers in minimalistische print of helemaal uni.

Nieuwe artikelen

Sinds dit seizoen bieden we ook een aantal nieuwe artikelen zoals two-ply en one-piece-color overhemden. De collega’s in de winkels kunnen u haarfijn uitleggen wat deze artikelen inhouden, wat de kwaliteiten zijn en hoe deze artikelen kunt dragen.

Tevreden het voorjaar in!

Het personeel van Jones & Jones helpt u graag om tevreden de deur uit te gaan. Laat u helpen en verrassen door onze collega’s om de mooiste outfits voor u samen te stellen!