Jones & Jones Leidsche Rijn Centrum

Brusselplein 135
3541 CH Utrecht
tel: 06-30470917
leidscherijncentrum@jonesenjones.nl

Openingstijden

Maandag: 12:00 18:00
Dinsdag: 10:00 18:00
Woensdag: 10:00 18:00
Donderdag: 10:00 18:00
Vrijdag: 10:00 20:00
Zaterdag: 10:00 18:00
Zondag: 12:00 17:00

Andere vestigingen

Jones & Jones Alphen aan de Rijn
Jones & Jones Apeldoorn
Jones & Jones Assen
Jones & Jones Bodegraven
Jones & Jones Huizen
Jones & Jones Leidsche Rijn Centrum
Jones & Jones Nieuwegein
Jones & Jones Rhenen
Jones & Jones Utrecht
Jones & Jones Veenendaal
Jones & Jones Vleuten
Jones & Jones Wijk bij Duurstede
Jones & Jones Zutphen


Winkel impressie

Wat kenmerkt Jones & Jones Leidsche Rijn Centrum?

Het filiaal van Jones & Jones Leidsche Rijn Centrum bevindt zich in het nieuwste winkelcentrum van de gemeente Utrecht. Wanneer u binnen komt in de winkel zal u de hoogte, het strakke design én het vliegtuig meteen opvallen! Onze kledingadviseurs doen er alles aan om u gast te laten voelen in onze winkel. Zij willen u graag voorzien van goed en eerlijk advies, uitleg geven over onze collectie en u een verse cappuccino aanbieden. Voor zowel een casuallook als een zakelijke outfit bent u bij Jones & Jones Leidsche Rijn Centrum op het juiste adres!

Parkeren

Wanneer u met de auto naar Leidsche Rijn Centrum komt, dan kunt u op een van de ruim 1.300 parkeerplekken uw auto parkeren in de Parkeergarage Brusselpein. Leidsche Rijn Centrum heeft een eigen trein- en busstation zodat u gemakkelijk met het openbaar vervoer naar het centrum kunt komen. Wanneer u op de fiets naar Jones & Jones Leidsche Rijn Centrum komt, kunt u het beste uw fiets stallen in de bewaakte fietsenstalling aan de Londenstraat.

Het centrum van Leidsche Rijn

Het centrum van Leidsche Rijn is erg veelzijdig. Of u nu naar het centrum komt om een hapje te eten of lekker te shoppen, u zult u prima kunnen vermaken. Op het Brusselplein vindt u een grote foodmarket, diverse delicatessenzaken en verschillende horecagelegenheden.
Het centrum biedt u alles op het gebied van fashion, beauty & lifestyle en ontspanning. Dankzij de ruime openingstijden én alle winkels die 7 dagen per week open zijn, kunt u op elk gewenst moment lekker shoppen.

Wist u dat?

Leidsche Rijn Centrum maakt gebruik van een speciale app, MijnLRC. Wanneer u deze app installeert vindt u gepersonaliseerde aanbiedingen en extra services. Wanneer u incheckt in één van de winkels in Leidsche Rijn Centrum, parkeert u de eerste 2 uur gratis in de Parkeergarage Brusselplein. De app is beschikbaar voor Android en Apple.

Bekijk de MijnLRC website voor meer informatie.

We zien u graag bij Jones & Jones Leidsche Rijn Centrum!

In deze winkel vindt u de volgende merken