Jones & Jones Huizen

Kerkstraat 17
1271 RJ  Huizen
06- 16385992
huizen@jonesenjones.nl
 

Openingstijden

Maandag: 13:00 18:00
Dinsdag: 10:00 18:00
Woensdag: 10:00 18:00
Donderdag: 10:00 18:00
Vrijdag: 10:00 18:00
Zaterdag: 9:00 17:00
Zondag: Gesloten

Andere vestigingen

Jones & Jones Alphen aan de Rijn
Jones & Jones Apeldoorn
Jones & Jones Assen
Jones & Jones Bodegraven
Jones & Jones Huizen
Jones & Jones Leidsche Rijn Centrum
Jones & Jones Nieuwegein
Jones & Jones Rhenen
Jones & Jones Utrecht
Jones & Jones Veenendaal
Jones & Jones Vleuten
Jones & Jones Wijk bij Duurstede
Jones & Jones Zutphen

Winkel impressie

Wat kenmerkt Jones en Jones Huizen?

Jones & Jones Huizen is gevestigd aan de Kerkstraat. Eind augustus 2017 heeft onze winkel een grondige verbouwing ondergaan waarna de winkel in september 2017 weer opnieuw geopend is. Bij Jones & Jones Huizen kunt u terecht voor uw gehele outfit; van boxershorts en sokken tot spijkerbroeken en overhemden. De kledingadviseurs bij Jones & Jones Huizen helpen u graag bij het vinden van de perfecte outfit. Ook voor uw zakelijke outfit kunt u terecht bij Jones & Jones Huizen, we kennen namelijk een brede collectie aan kostuums. Onze kledingadviseurs nemen graag de tijd voor u en laten u graag collectie zien onder het genot van een lekker kopje koffie.

Parkeren

Wanneer u met de auto komt om te shoppen bij Jones & Jones Huizen, kunt u gratis parkeren in de parkeergarage in de Havenstraat.

Het centrum van Huizen

Midden in het Gooi ligt het dorpje Huizen. Het Oude Dorp biedt alle gemakken voor de bezoeker van Huizen. Een kleinschalig winkelcentrum waar u mode, beauty & lifestyle, horeca en winkeliers met ambachtelijke producten vindt.
Tijdens uw bezoek kunt u terecht bij de diverse lokale horecaondernemers voor een lekker wijntje, het menu van de dag of een lekkere lunch.
Na uw bezoek aan het centrum kunt u lekker uitwaaien op de hei, in de bossen of op het strand. Breng een bezoekje aan het Gooimeer en geniet van het prachtige uitzicht.

We zien u graag bij Jones & Jones Huizen!

In deze winkel vindt u de volgende merken