Jones & Jones Bodegraven

Kerkstraat 56
2411 AE  Bodegraven
tel: 0172-611051
bodegraven@jonesenjones.nl
 

Openingstijden

Maandag: 13:00 18:00
Dinsdag: 10:00 18:00
Woensdag: 10:00 18:00
Donderdag: 10:00 18:00
Vrijdag: 10:00 21:00
Zaterdag: 09:30 17:00
Zondag: Gesloten

Andere vestigingen

Jones & Jones Alphen aan de Rijn
Jones & Jones Apeldoorn
Jones & Jones Assen
Jones & Jones Bodegraven
Jones & Jones Huizen
Jones & Jones Leidsche Rijn Centrum
Jones & Jones Nieuwegein
Jones & Jones Rhenen
Jones & Jones Utrecht
Jones & Jones Veenendaal
Jones & Jones Vleuten
Jones & Jones Wijk bij Duurstede
Jones & Jones Zutphen


Winkel impressie

Wat kenmerkt Jones & Jones Bodegraven?

Het filiaal van Jones & Jones Bodegraven bevindt zich aan de Kerkstraat. De verassend grote winkel biedt een ruime collectie aan herenmode. De mannen worden voorzien van persoonlijk advies bij Jones & Jones Bodegraven. Terwijl u lekker de collectie aan het bekijken of aan het passen bent, wordt er gezorgd voor een verse kop koffie of voor een lekker drankje in het weekend. De kledingadviseurs vertellen u alles over de collectie en laten u kennis maken met de verschillende stoffen. Op zoek naar een zakelijke outfit bij Jones & Jones Bodegraven? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Parkeren

Wanneer u wilt komen shoppen bij Jones & Jones Bodegraven kunt u naast de winkel op het plein rondom de kerk gratis parkeren.

Het centrum van Bodegraven

Vanuit Jones & Jones Bodegraven heeft u uitzicht op de monumentale Dorpskerk. In de Kerkstraat vindt u verschillende ambachtelijke winkels en in het centrum van Bodegraven vindt u tal van horecagelegenheden waar u na een middagje shoppen kunt genieten van huisgemaakte lekkernijen.
Het jaarlijkse Bierfestival is een terugkomend evenement in Bodegraven. Daarnaast vindt van mei tot en met augustus iedere laatste zaterdag van de maand de “Streekmarkt” plaats. Tijdens de Streekmarkt worden versproducten verkocht door plaatselijke ondernemers.
Na het shoppen toe aan iets anders? Maak dan eens een mooie fietstocht waar u kennis maakt met de prachtige groene omgeving van onder andere De Meije en de Reeuwijkse Plassen waar u heerlijk kunt recreëren.

We zien u graag bij Jones & Jones Bodegraven!

In deze winkel vindt u de volgende merken