Verhuizing Jones & Jones Bodegraven - Jones & Jones

april 24, 2019 | Voorjaar2019, Winkels
verhuizing Jones & Jones Bodegraven-jonesenjones

Jones & Jones Bodegraven gaat verhuizen

In september 2019 staar de verhuizing van Jones & Jones Bodegraven gepland. Maar gelukkig gaan wij Bodegraven niet verlaten!

Wij zijn genoodzaakt tot verhuizing

De gemeente van Bodegraven Reeuwijk heeft besloten de grenzen van het kernwinkelgebied verder op te trekken. Daarmee valt de huidige locatie van Jones & Jones Bodegraven niet meer in het kernwinkelgebied, zoals de gemeente heeft besloten. Daarom zijn wij genoodzaakt om na meer dan 100 jaar herenmode op de Kerksraat 56 te verhuizen naar een ander pand.

Een nieuw pand

In september 2019 gaat Jones & Jones Bodegraven de Kerkstraat verlaten. Vanaf september 2019 betreden wij het oude ABN Amro pand op het Raadhuisplein (tegenover de Jumbo). Het nieuwe pand wordt deze zomer casco opgeleverd en zal nog helemaal van stretch af aan opgebouwd moeten worden. We verwachten dat het opbouwen van de nieuwe winkel en het inbouwen van het interieur nog wel wat tijd zal gaan kosten.

Mooie etalages

Het nieuwe pand biedt ontzettend veel mogelijkheden. Prachtige etalages rondom de winkel en centraal gelegen in het centrum van Bodegraven met veel winkelend publiek. In september openen we de nieuwe winkel gevuld met een prachtige najaarscollectie. Vanaf nu profiteert u van onze verhuizingsuitverkoop bij Jones & Jones Bodegraven*. Het vaste team van Jones & Jones Bodegraven verwelkomt u graag vanaf september 2019 in ons nieuwe pand aan het Raadhuisplein! Tot die tijd vindt u de winkel op de vertrouwde plek aan de Kerkstraat.

Lees hier meer over onze verhuizing!

*De korting is alleen geldig bij Jones & Jones Bodegraven.