Vakantie met een missie - Jones & Jones

mei 08, 2019 | Algemeen, Voorjaar2019
jonesenjones-vakantie

Een uniek verhaal…

Kaj vertrok afgelopen meivakantie naar Bali voor zijn vakantie met een wel héél bijzondere missie…

Surfdudes op een overhemd

Vorig jaar oktober ging Kaj samen met Michel Bergsma, werkzaam bij Compañeros, op vakantie naar Bali. Met de camera’s in de hand vertrokken ze richting het strand om mooie foto’s te schieten. Samen maakten ze een prachtige foto van een paar jonge Balinese surfdudes op het strand.
Deze foto was de basis voor een nieuw overhemd van Compañeros voor de zomercollectie van 2019. Van deze foto maakte Compañeros een fullprinted overhemd. Een uniek overhemd met een uniek verhaal was geboren.

Vakantie naar Bali

Drie weken geleden vertrok Kaj naar Bali voor een vakantie met zijn gezin. Met vier overhemden in zijn koffer was hij vastbesloten om de jongens van de foto te vinden. Dat was zijn missie: hen allemaal een overhemd overhandigen.
Maar hoe vind je deze jongens? Met behulp van de lokale strandwacht hebben zij aan diverse inwoners van de dorpjes gevraagd of zij de jongens van het overhemd kenden. Nadat Kaj al een aantal dagen had gezocht in verschillende dorpjes en op diverse stranden, rondom het strand waar hij en Michel de jongens in oktober 2018 hebben ontmoet, zat Kaj op de vooravond van zijn vertrek op het goede spoor.

Die avond ontmoette hij de moeder van één van de jongens. Helaas waren de jongens niet in het dorp. Kaj had de overhemden en zijn telefoonnummer bij de moeder achtergelaten in de hoop een foto van de jongens te ontvangen waarop zij de overhemden aan hadden. De volgende ochtend kreeg Kaj een berichtje van hen. De overhemden vonden ze heel gaaf en daarom wilden zij graag met Kaj op de foto. Nét voordat Kaj en zijn gezin die middag terug zouden vliegen naar Nederland, is hij met de surfdudes op de foto gegaan en heeft hij de overhemden alsnog persoonlijk aan hen overhandigd.

Een mooie afsluiter van een bijzondere reis naar Bali!

Dit overhemd vindt u in de huidige zomercollectie in onze Jones & Jones winkels!