Sale op onze wintercollectie! - Jones & Jones

december 18, 2019 | Acties, Winter 2019
saliewintercollectie-jonesenjones

Sale op de wintercollectie bij Jones & Jones

Op donderdag 19 december 2o19 start de sale op de wintercollectie bij Jones & Jones! U ontvangt tot maar liefst 50% korting op de sale. Leest u snel verder…

50% korting op de sale

De sale barst los in onze Jones & Jones winkels! Dat is ideaal, zo met de feestdagen voor de deur. Shop nu uw kerstoutfit voor 50% korting bij Jones & Jones. Ook in de sale periode willen wij u graag voorzien van het beste advies. Daarom voorzien wij u ook nu van het stylingadvies zoals u van ons gewend bent. Laat u inspireren en verrassen door onze collega’s onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Openingstijden in december bij Jones & Jones

De decembermaand staat in het teken van de feestdagen! Voor velen een gezellige maand met liefdevolle samenkomsten van vrienden, familie, collega’s en anderen. Om ervoor te zorgen dat u tiptop op die leuke kerstborrels, kerstdiners en andere leuke samenkomsten verschijnt, hanteren wij de laatste weken van december extra ruime openingstijden in vele Jones & Jones winkels. Dus bent u nog op zoek naar een feestelijke outfit? Zoekt u dan uw favoriete Jones & Jones winkel op op onze website om te kijken of de winkel extra koopzondagen en/of koopzondagen heeft. U kunt natuurlijk ook onze social media in de gaten houden voor de actuele openingstijden.

Actievoorwaarden sale

In de sale hanteren we enkele voorwaarden:

*De sale geldt niet op de nieuwe- en de basiscollectie;
*De sale geldt niet op de kostuums van Pierre Cardin;
*De sale is niet geldig in combinatie met andere acties.