Naar boven

De winkel voor herenmode in Zutphen


JONES & JONES ZUTPHEN

Jones & Jones Zutphen bevindt zich in de Korte Hofstraat. Bij Jones & Jones Zutphen is er alle tijd en aandacht voor mannen. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen de kledingadviseurs u mee door de winkel langs de nieuwe zomercollectie. Laat uzelf adviseren over de verschillende looks. Jones & Jones Zutphen biedt een ruim assortiment aan zakelijke- en casualoutfits. Naast kostuums kunt u voor uw zakelijke outfit ook kiezen uit mooie chino’s en pantalons voor het creëren van de perfecte look.

PARKEREN

Komt u gezellig shoppen bij Jones & Jones Zutphen? De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is aan de Rozengracht. Wilt u liever niet te veel parkeerkosten betalen, dan kunt u het beste parkeren aan de Houtwal voor €2,10 per dag op 5 á 10 minuten lopen van de binnenstad. 

HET CENTRUM VAN ZUTPHEN

In het authentieke centrum is Jones & Jones gevestigd in de leuste en gezelligste winkelstraat van Zutphen. In de Korte Hofstraat vindt u verschillende lokale ondernemers. Van delicatessen tot een ambachtelijke bonbon atelier, tot lifestyle winkels. In het centrum vindt u verschillende horecagelegenheden waar u lekker kunt genieten van de specialiteiten die Zutphen u te bieden heeft. Elk jaar vindt in de maand september het chocoladefestival plaats in het centrum. Na het shoppen lekker uitrusten? Geniet van de bosrijke omgeving of sluit de dag af in een sauna vlakbij Zutphen.

We zien u graag bij Jones & Jones Zutphen!Wegens de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 (Coronavirus), zijn wij genoodzaakt om de openingstijden van onze Jones & Jones winkels voor onbepaalde tijd aan te passen. Zie onderstaande gewijzigde openingstijden. 
OPENINGSTIJDEN   CONTACT
Maandag Gesloten Jones & Jones Zutphen
Dinsdag 11:00-17:00 Korte Hofstraat 3
Woensdag 11:00-17:00 7201 KH Zupthen
Donderdag 11:00-17:00 06-19464914
Vrijdag 11:00-17:00 GEEN KOOPAVOND  
Zaterdag 11:00-17:00  
Zondag Momenteel geen koopzondag