Naar boven

De winkel voor herenmode in Veenendaal


JONES & JONES VEENENDAAL

Het filiaal van Jones & Jones Veenendaal bevindt zich in het overdekte winkelcentrum Passage Corridor. Loop gemakkelijk de winkel in dankzij de ruime winkelopening. Onze kledingadviseurs bieden u alles wat u wilt; een goed en eerlijk advies, uitleg over de collectie en een verse cappuccino. Ongedwongen de collectie bekijken, voelen en passen. Op zoek naar een casuallook of een zakelijke outfit? Jones & Jones Veenendaal biedt alleen het beste van beiden!

PARKEREN

Als u komt shoppen bij Jones & Jones in Veenendaal, dan kunt u het beste uw auto parkeren in de Q-Park parkeergarage in de Corridor. Wanneer u te voet de parkeergarage verlaat, komt u recht tegenover de winkel uit. 

HET CENTRUM VAN VEENENDAAL

In de Passage Corridor vindt u Jones & Jones Veenendaal. Veenendaal biedt de bezoekers een gezellig en kleinschalig winkelcentrum waar u zowel overdekt als buiten kunt winkelen. In de Passage Corridor vindt u mode, beauty & lifestyle, horeca en ambachtelijke versproducten. Op verschillende horecapleinen kunt u genieten van een welverdiende lunch, diner of borrel. Passage Corridor biedt veel verschillende activiteiten aan jong en oud. Ook voor een cultureel uitstapje kunt u uzelf prima vermaken in Veenendaal centrum. Neem bijvoorbeeld eens een bezoekje aan theater de Lampengiet. Na een dagje shoppen kunt u een frisse neus halen in de mooie Prattenburgse bossen.

We zien u graag bij Jones & Jones Veenendaal!


Wegens de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 (Coronavirus), zijn wij genoodzaakt om de openingstijden van onze Jones & Jones winkels voor onbepaalde tijd aan te passen. Zie onderstaande gewijzigde openingstijden. 

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN   CONTACT
Maandag 12:00-17:00 Jones & Jones Veenendaal
Dinsdag 12:00-17:00 Corridor 55
Woensdag 12:00-17:00 3901 AN Veenendaal
Donderdag 12:00-17:00 06-19114594
Vrijdag 12:00-17:00 GEEN KOOPAVOND  
Zaterdag 12:00-17:00  
Zondag Gesloten