Naar boven

De winkel voor herenmode in Rhenen


JONES & JONES RHENEN

Jones & Jones Rhenen is gevestigd in de Herenstraat. Deze prachtige grote winkel hangt vol met mooie items uit de nieuwste collectie. Laat u adviseren door onze kledingadviseurs, zij nemen u graag mee langs de nieuwe collectie onder het genot van een kopje koffie. Ook bij Jones & Jones Rhenen bieden wij u een ruime collectie aan zowel zakelijke- als casualoutfits.

PARKEREN

Om gezellig te komen shoppen bij Jones & Jones Rhenen kunt u op verschillende locaties in het centrum parkeren. Op de Koningshof kunt u gratis en zonder parkeerschijf uw auto parkeren. Wilt u liever voor de deur parkeren? Dat kan ook. Vergeet dan niet uw parkeerschijf neer te leggen.

HET CENTRUM VAN RHENEN

In de Herenstraat, de weg die midden door het centrum van de stad loopt, vindt u Jones & Jones Rhenen. Het gezellige en karakteristieke centrum bevat leuke terrasjes en mooie boetiek- en speciaalzaken. In de zomer kunt u heerlijk vertoeven op één van de mooie terrassen met uitkijk op de Rijn. Rhenen biedt u alles op het gebied van mode, beauty & lifestyle en luxe. Elk jaar vindt in de maand juni de Rijnweek plaats in Rhenen. In deze week kunt u zowel overdag als ’s avonds genieten van de verschillende activiteiten en feesten. De entree voor de Rijnweek is gratis.

We zien u graag terug bij Jones & Jones Rhenen!


Wegens de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 (Coronavirus), zijn wij genoodzaakt om de openingstijden van onze Jones & Jones winkels voor onbepaalde tijd aan te passen. Zie onderstaande gewijzigde openingstijden. 

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN   CONTACT
Maandag Gesloten Jones & Jones Rhenen
Dinsdag 12:00-17:00 Herenstraat 6
Woensdag 12:00-17:00 3911 JE Rhenen
Donderdag 12:00-17:00 06-30374998
Vrijdag 12:00-17:00 KOOPAVOND GESLOTEN  
Zaterdag 12:00-17:00  
Zondag Gesloten