Naar boven

De winkel voor herenmode in Huizen


JONES & JONES HUIZEN

Jones & Jones Huizen is gevestigd aan de Kerkstraat. Eind augustus 2017 heeft onze winkel een grondige verbouwing ondergaan waarnaar de winkel in september 2017 weer opnieuw geopend is. Bij Jones & Jones Huizen kunt u terecht voor uw gehele outfit; van boxershorts en sokken tot jeans en overhemden. De kledingadviseurs van Jones & Jones Huizen helpen u graag bij het vinden van de perfecte outfit. Ook voor uw zakelijke outfit kunt u terecht bij Jones & Jones Huizen, we kennen namelijk een brede collectie aan kostuums. Onze kledingadviseurs nemen graag de tijd voor u en laten u graag collectie zien onder het genot van een lekker kopje koffie.

PARKEREN

Wanneer u met de auto komt om te shoppen bij Jones & Jones Huizen, kunt u gratis parkeren in de parkeergarage in de Havenstraat.

HET CENTRUM VAN HUIZEN

Midden in het Gooi ligt het dorpje Huizen. Het Oude Dorp biedt alle gemakken voor de bezoeker van Huizen. Een kleinschalig winkelcentrum waar u mode, beauty & lifestyle, horeca en winkeliers met ambachtelijke producten vindt. Tijdens uw bezoek kunt u terecht bij de diverse lokale horecaondernemers voor een lekker wijntje, het menu van de dag of een lekkere lunch. Na uw bezoek aan het centrum kunt u lekker uitwaaien op de hei, in de bossen of op het strand. Breng een bezoekje aan het Gooimeer en geniet van het prachtige uitzicht.

We zien u graag bij Jones & Jones Huizen!


Wegens de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 (Coronavirus), zijn wij genoodzaakt om de openingstijden van onze Jones & Jones winkels voor onbepaalde tijd aan te passen. Zie onderstaande gewijzigde openingstijden. jden. 

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN   CONTACT
Maandag Gesloten Jones & Jones Huizen
Dinsdag 12:00-17:00 Kerkstraat 17
Woensdag 12:00-17:00 1271 RJ Huizen
Donderdag 12:00-17:00 06- 16385992
Vrijdag 12:00-17:00  
Zaterdag 09:00-17:00  
Zondag Gesloten