Naar boven

De winkel voor herenmode in Bodegraven


JONES & JONES BODEGRAVEN

Het filiaal van Jones & Jones Bodegraven bevindt zich sinds september 2019 aan het Raadhuisplein. De verrassend grote winkel biedt een ruime collectie aan herenmode. De mannen worden voorzien van persoonlijk advies bij Jones & Jones Bodegraven. Terwijl u lekker de collectie aan het bekijken of aan het passen bent, wordt er gezorgd voor een verse kop koffie of voor een lekker drankje in het weekend. De kledingadviseurs vertellen u alles over de collectie en laten u kennis maken met de verschillende stoffen. Op zoek naar een zakelijke outfit bij Jones & Jones Bodegraven? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

PARKEREN

Wanneer u wilt komen shoppen bij Jones & Jones Bodegraven kunt u gratis achter de winkel parkeren.

HET CENTRUM VAN BODEGRAVEN

Het shoppen combineren met het doen van boodschappen? Goed plan! De supermarkt Jumbo bevindt zich recht tegenover de winkel. In het centrum van Bodegraven vindt u tal van horecagelegenheden waar u na een middagje shoppen kunt genieten van huisgemaakte lekkernijen. Het jaarlijkse Bierfestival is een terugkomend evenement in Bodegraven. Daarnaast vindt van mei tot en met augustus iedere laatste zaterdag van de maand de “Streekmarkt” plaats. Tijdens de Streekmarkt worden versproducten verkocht door plaatselijke ondernemers. Na het shoppen toe aan iets anders? Maak dan eens een mooie fietstocht waar u kennis maakt met de prachtige groene omgeving van onder andere De Meije en de Reeuwijkse Plassen waar u heerlijk kunt recreëren.

We zien u graag bij Jones & Jones Bodegraven!BELANGRIJK!
Onze collega's van Jones & Jones Bodegraven zijn vanaf 20 januari alleen tussen 10:00 en 13:00 uur aanwezig in de winkel. Onze collega's zijn tussen deze aangegeven tijden alleen telefonisch bereikbaar.

OPENINGSTIJDEN   CONTACT
Maandag 13:00-18:00 Jones & Jones Bodegraven
Dinsdag 09:30-18:00 Raadhuisplein 13
Woensdag 09:30-18:00 2411 BD Bodegraven
Donderdag 09:30-18:00 06-19114572
Vrijdag 09:30-20:00 uur  
Zaterdag 09:30-17:00  
Zondag Gesloten