Naar boven

Pullovers en vesten

Pullovers en vesten voor heren bij Jones & Jones
Mooie truien en sweaters kunnen niet ontbreken in uw garderobe. Deze items kunnen voorjaar, zomer, herfst en winter goed van passen komen. Houd u zelf lekker warm met een mooi exemplaar uit een van onze collecties. 

Een trui of een sweater hoeft echt niet alleen te worden gedragen als het koud is buiten. Combineer een dunne trui van Fellows United of een mooie sweater van N.Z.A. met een mooi overhemd op een jeans of een 5-pocket broek. Heeft u een klassiekere stijl? Combineert u dan een mooie trui onder een colbert voor een prachtige look.

Heren vesten zijn goed voor elk seizoen van het jaar! Een mooi heren vest hoort thuis in elke garderobe van elke man. Ga voor een dik heren vest in de winter en voor een dun heren vest in het voorjaar en de zomer. Zoek uw nieuwe favoriete heren vest uit in de webshop van Jones & Jones.

Een mooi heren vest op talloze manieren te combineren. Gaat u liever voor een sportieve look? Combineer een vest dan op een stoere jeans met een casual shirt en sneakers. Bent u voorstander van een klassiekere look? Dan past een heren vest perfect op een mooie 5-pocket broek of een chino, gecombineerd met een mooi overhemd. Kortom, met een goed basis heren vest kunt u alle gewenste looks creeëren. 

Jones & Jones kent in de zomer- en de wintercollectie een ruim aanbod aan vesten voor heren. Van diverse modellen en stoffen tot aan een ruime selectie merken. U shopt heren vesten van bekende merken als State of Art en Fellows United. 

Staat uw gewenste item er niet tussen? Neemt u dan contact op met één van onze winkels! Het kan zijn dat het artikel niet online in onze webshop te bestellen is maar dat één van onze Jones & Jones winkels het artikel wel op voorraad heeft. In de winkels van Jones & Jones hebben we een nog uitgebreidere collectie heren truien en sweaters van onder andere ons eigen label Portman & Sons. We verwachten de collectie met heren truien en sweaters in onze webshop voor aankomend winterseizoen uit te kunnen breiden, zodat de keuze aan heren truien en sweaters in onze webshop net zo ruim is als in onze winkels!