Naar boven

Ledûb

Ledub
Ledûb voor heren

De shirts van topkwaliteit van Ledûb shopt u bij Jones & Jones in Huizen! Ledûb staat bekend om een groot aanbod strijkvrije overhemden. Wist u dat wij Ledûb shirts ook in een extra lange mouwlengte (mouwlengte 7) voor u kunnen bestellen?

Ledûb - Dé shirtmaker sinds 1963

Ledûb is sinds al 1963 dé shirt specialist in Nederland. De shirts van Ledûb zijn gebaseerd op de laatste herenmode trends en bieden een optimaal draagcomfort voor uw business- en casuallook. De basiscollectie bestaat uit blauwe en witte overhemden, met daarnaast een steeds wisselend modieus aanbod aan shirts. Elk seizoen brengt Ledûb mooie shirts op de markt met prachtige details in de boord en op de manchetten. 

Ledûb - Strijkvrije shirts

De shirts van topkwaliteit van Ledûb shopt u bij Jones & Jones in Huizen! Ledûb staat bekend om een groot aanbod strijkvrije overhemden. Wist u dat wij Ledûb shirts ook in een extra lange mouwlengte (mouwlengte 7) voor u kunnen bestellen? De collectie shirts met extra lange mouwlengte van Ledûb bestaat eveneens uit een divers aanbod van business- en casual shirts. 

* De shirts van Ledûb zijn alleen verkrijgbaar in onze webshop en bij Jones & Jones in Huizen.