Naar boven

Alberto

Alberto
Alberto voor heren

Een spijkerbroek van Alberto moet naast een perfecte pasvorm een collectors item zijn. Een jeans die u iedere dag zou willen aantrekken. Alberto is erin geslaagd om een voor de man van nu een authentieke jeans lijn te creëren met aantrekkelijke design, perfecte pasvorm en voor iedere gelegenheid geschikt. De spijkerbroek die u niet meer uit wilt doen.

Alberto - Pants we love

De slogan van Alberto is er eentje waar Jones & Jones herenmode volledig achterstaat. Een spijkerbroek moet naast een perfecte pasvorm een collectors item zijn. Een jeans die u iedere dag zou willen aantrekken. Alberto is erin geslaagd om een voor de man van nu een authentieke jeans lijn te creëren met aantrekkelijke design, perfecte pasvorm en voor iedere gelegenheid geschikt. De spijkerbroek die u niet meer uit wilt doen.

Alberto - Sinds 1922
Daar waar het ooit begon in 1922. Sinds halverwege de vorige eeuw is Alberto zich gaan specialiseren in het produceren van herenbroeken. Alberto staat bekend om haar toewijding. Aandacht voor de broeken, de mode en de klant.

De broekencollectie van Alberto is zeer divers. Van chino’s tot spijkerbroeken. Elke collectie hebben de broeken weer een andere wassing of een ander printje. Wat echter niet verandert is de fit van de broeken. De broeken van Alberto beschikken over veel stretch wat zorgt voor een ultiem draagcomfort.