Naar boven

Jones & Jones Outlet Zeist


JONES & JONES OUTLET ZEIST

De Jones & Jones Outlet winkel is gevestigd in dé winkelstraat van Zeist: de Slotlaan. In deze Jones & Jones Outlet vindt u de herkenbaarheid van onze reguliere Jones & Jones winkels terug. De prachtige grote tafel, welke zo herkenbaar is voor de huisstijl van Jones & Jones, steelt de show in deze Jones & Jones Outlet winkel. We heten u van harte welkom in onze Jones & Jones Outlet winkel in Zeist!

Jones & Jones Outlet Zeist is onderdeel van onze nieuwe Jones & Jones Outlet herenmodeformule. Bij Jones & Jones Outlet staat betaalbare herenmode voorop. Zo proberen wij het voor iedere man mogelijk te maken om er verzorgd en modieus uit te zien. De herenmodecollecties van Jones & Jones Outlet worden speciaal door Arjen en Kaj samengesteld en geproduceerd. Gewoon mooie herenmode voor een betaalbare prijs.

Deze Jones & Jones Outlet herenmodeformule is nieuw en flexibel. Kijkend naar de kansen in de markt, zullen we met sommige van onze Jones & Jones Outlet winkels langer gevestigd zijn in plaatsen dan andere Jones & Jones Outlet winkels. Momenteel zijn we druk bezig om de webshop voor Jones & Jones Outlet te vullen.


PARKEREN

Gemak dient de mens. U kunt gemakkelijk betaald parkeren voor de deur bij Jones & Jones Outlet in Zeist. Mocht er voor de deur geen plek zijn, er zijn nog genoeg andere parkeergelegenheden in de buurt. Parkeergarage Belcour ligt op 300 meter loopafstand van de winkel.

HET CENTRUM VAN ZEIST 

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, in het midden van Nederland, vindt u het mooie Zeist. In deze plaats treft u talloze landhuizen en kastelen aan die hun geschiedenis te danken hebben aan de geschiedenis van Zeist. Het bekende Slot Zeist is zeker een bezoekje waard! Verder biedt het centrum van Zeist vele mogelijkheden. Dé winkelstraat van Zeist is de Slotlaan waar u winkelt bij de bekende ketens en de kleine lokale winkels. In het winkelcentrum van Zeist bevindt zich een divers aanbod aan restaurants en cafés. Wilt u graag het winkelen combineren met het ontdekken van de omgeving van Zeist? In deze bosrijke omgeving kunt u prachtig wandelen en fietsen en ontdekt u wat deze omgeving u nog meer te bieden heeft!

We zien u graag bij Jones & Jones Outlet Zeist!
OPENINGSTIJDEN   CONTACT
Maandag Gesloten Jones & Jones Outlet Zeist
Dinsdag 10:00-17:30 Slotlaan 134
Woensdag 10:00-17:30 3701 GS Zeist
Donderdag 10:00-17:30 Telefoonnummer: 06-82348603
Vrijdag 10:00-17:30 WhatsApp nummer: 06-82348603
Zaterdag 09:30-17:00  
Zondag Gesloten