Naar boven

Jones & Jones Outlet Woerden


JONES & JONES OUTLET WOERDEN 

Midden in het centrum van Woerden in de Voorstraat vindt u onze nieuwe Jones & Jones Outlet winkel. Onze collega's heten u van harte welkom in hun winkel!
 
Jones & Jones Outlet Woerden is onderdeel van onze nieuwe Jones & Jones Outlet herenmodeformule. Bij Jones & Jones Outlet staat betaalbare herenmode voorop. Zo proberen wij het voor iedere man mogelijk te maken om er verzorgd en modieus uit te zien. De herenmodecollecties van Jones & Jones Outlet worden speciaal door Arjen en Kaj samengesteld en geproduceerd. Gewoon mooie herenmode voor een betaalbare prijs. 
 
Deze Jones & Jones Outlet herenmodeformule is nieuw en flexibel. Kijkend naar de kansen in de markt, zullen we met sommige van onze Jones & Jones Outlet winkels langer gevestigd zijn in plaatsen dan andere Jones & Jones Outlet winkels. Momenteel zijn we druk bezig om de webshop voor Jones & Jones Outlet te vullen.

PARKEREN

Wanneer u komt shoppen in het centrum van Woerden, dan kunt u het beste uw auto parkeren in Parkeergarage Castellum

HET CENTRUM VAN WOERDEN 

Het centrum van Woerden kent een historisch stadshart. In dit gezellige centrum vindt u allemaal leuke, unieke en lokale winkels. Laat u inspireren in de kleine boetiekjes of proef de heerlijke lokale streekproducten van Woerden. Kom Woerden bezoeken en laat u onderdompelen in de stad die één-en-al cultuur, gezelligheid en sfeer uitademt. Vertoef heerlijk op een van de horecaterassen in Woerden na een dagje cultuur snuiven en winkelen! 

We zien u graag bij Jones & Jones Outlet Woerden!
OPENINGSTIJDEN   CONTACT
Maandag 13:00-17:30 Jones & Jones outlet Woerden
Dinsdag 10:00-17:30 Voorstraat 72
Woensdag 10:00-17:30 3441 CN Woerden 
Donderdag 10:00-17:30 Telefoonnummer: 06-82550416
Vrijdag 10:00-17:30 WhatsApp nummer: 06-82550416
Zaterdag 10:00-17:00  
Zondag Gesloten