Naar boven

De winkel voor betaalbare herenmode in Veenendaal


JONES & JONES OUTLET VEENENDAAL 

Midden in het centrum van Veenendaal, in de Hoofdstraat, is onze Jones & Jones Outlet winkel gevestigd. Onze collega’s Ernie en Alicia heten u van harte welkom in hun winkel! 
 
Jones & Jones Outlet Veenendaal is onderdeel van onze nieuwe Jones & Jones Outlet herenmodeformule. Bij Jones & Jones Outlet staat betaalbare herenmode voorop. Zo proberen wij het voor iedere man mogelijk te maken om er verzorgd en modieus uit te zien. De herenmodecollecties van Jones & Jones Outlet worden speciaal door Arjen en Kaj samengesteld en geproduceerd. Gewoon mooie herenmode voor een betaalbare prijs. 
 
Deze Jones & Jones Outlet herenmodeformule is nieuw en flexibel. Kijkend naar de kansen in de markt, zullen we met sommige van onze Jones & Jones Outlet winkels langer gevestigd zijn in plaatsen dan andere Jones & Jones Outlet winkels. Momenteel zijn we druk bezig om de webshop voor Jones & Jones Outlet te vullen.

PARKEREN

Lekker shoppen bij Jones & Jones Outlet in Veenendaal? Parkeer dan gemakkelijk uw auto op de Kerkewijk, bij de parkeerplaatsen van Duivenweide

HET CENTRUM VAN VEENENDAAL 

In de Hoofdstraat vindt u Jones & Jones Outlet Veenendaal. Veenendaal biedt de bezoekers een gezellig en kleinschalig winkelcentrum waar u zowel overdekt als buiten kunt winkelen. In de Passage Corridor vindt u mode, beauty & lifestyle, horeca en ambachtelijke versproducten. Op verschillende horecapleinen kunt u genieten van een welverdiende lunch, diner of borrel. Passage Corridor biedt veel verschillende activiteiten aan jong en oud. Ook voor een cultureel uitstapje kunt u uzelf prima vermaken in Veenendaal centrum. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan theater de Lampengiet. Na een dagje shoppen kunt u een frisse neus halen in de mooie Prattenburgse bossen.

We zien u graag bij Jones & Jones Outlet Veenendaal!OPENINGSTIJDEN
Maandag 12:30-17:30
Dinsdag 09:30-17:30
Woensdag 09:30-17:30
Donderdag 09:30-17:30
Vrijdag 09:30-17:30
Zaterdag 09:30-17:00
Zondag Gesloten

CONTACT
Jones & Jones outlet Veenendaal
Hoofdstraat 58
3901 AS Veenendaal
Telefoonnummer: 06-53503372
WhatsApp nummer: 06-53503372