Naar boven

De winkel voor betaalbare herenmode in Tiel

JONES & JONES OUTLET TIEL

Onze Jones & Jones Outlet winkel is sinds mei 2024 gevestigd aan de Waterstraat 16 in het centrum van Tiel. 

Jones & Jones Outlet Tiel is onderdeel van onze nieuwe Jones & Jones Outlet herenmodeformule. Bij Jones & Jones Outlet staat betaalbare herenmode voorop. Zo proberen wij het voor iedere man mogelijk te maken om er verzorgd en modieus uit te zien. De herenmodecollecties van Jones & Jones Outlet worden speciaal door Arjen en Kaj samengesteld en geproduceerd. Gewoon mooie herenmode voor een betaalbare prijs. Alle artikelen hebben het hele seizoen een vaste lage prijs. 

 Deze Jones & Jones Outlet herenmodeformule is nieuw en flexibel. Kijkend naar de kansen in de markt, zullen we met sommige van onze Jones & Jones Outlet winkels langer gevestigd zijn in plaatsen dan andere Jones & Jones Outlet winkels. 

PARKEREN

Vlakbij het centrum van Tiel liggen grote parkeerterreinen op korte loopafstand van het Tielse winkelcentrum. Ook is er een ruime parkeergarage, vlakbij het cultuurgebouw Zinder. Er staan duidelijke parkeerverwijzingsborden, die u naar de verschillende parkeerterreinen leiden. Bij al deze parkeerterreinen betaalt u achteraf. U hoeft dus niet op de meter te letten. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen langs de weg in enkele straten direct grenzend aan het winkelgebied. Hier betaalt u vooraf bij de parkeerautomaat. Het tarief bij deze parkeerplaatsen is hoger dan op de parkeerterreinen en in de parkeergarage. Ook kunt u hier maar beperkte tijd parkeren.

HET CENTRUM VAN TIEL

Welkom in het hart van Tiel, een levendige stad doordrenkt met geschiedenis en bruisend van activiteit. Het centrum van Tiel, gelegen aan de schilderachtige oevers van de rivier de Waal, biedt een betoverende mix van charme, cultuur en moderniteit.

Slenter langs de geplaveide straten en ontdek een schat aan winkels, boetieks en ambachtelijke winkels, waar lokale handelaren hun waren tentoonstellen. Van ambachtelijk vervaardigde kunstwerken tot heerlijke streekproducten, het centrum van Tiel prikkelt de zintuigen en nodigt uit tot ontdekking.

De historische architectuur vertelt het verhaal van eeuwenlang verleden, met monumentale gebouwen die naast eigentijdse winkels en gezellige cafés staan. Bewonder de gotische grandeur van de Sint-Maartenskerk of ontspan op een van de sfeervolle terrassen langs de levendige promenade.

Verderop, langs de sfeervolle grachten, nodigt de gezellige Markt uit tot ontmoetingen en uitwisselingen. Hier komen bewoners en bezoekers samen om te genieten van lokale lekkernijen op de wekelijkse markt of om te genieten van een verfrissend drankje in een van de vele cafés en restaurants.

Maar het centrum van Tiel is meer dan alleen een plek om te winkelen en te eten. Het is een bruisend centrum van cultuur en gemeenschap, met regelmatig festivals, evenementen en tentoonstellingen die de stad tot leven brengen. Van muziekfestivals tot kunstexposities, er is altijd iets te beleven in het hart van Tiel.

Kortom, het centrum van Tiel is een plek vol karakter en gezelligheid, waar het verleden en heden naadloos samensmelten. Dompel jezelf onder in de levendige sfeer en laat je betoveren door de charme van deze bijzondere stad aan de Waal.

We zien u graag bij Jones & Jones Outlet Tiel!OPENINGSTIJDEN

   
Maandag Gesloten  
Dinsdag 13:00-17:00  
Woensdag 13:00-17:00  
Donderdag 13:00-17:00  
Vrijdag 13:00-17:00  
Zaterdag 13:00-17:00  
Zondag Gesloten  

CONTACT

Jones & Jones Outlet Tiel
Waterstraat 16
4001 AP Tiel
Telefoonnummer:
WhatsApp nummer: