Naar boven

De winkel voor betaalbare herenmode in Leusden


JONES & JONES OUTLET LEUSDEN

Onze Jones & Jones Outlet winkel is gevestigd aan De Grutterij 3 in het winkelhart van Leusden. In deze Jones & Jones Outlet vindt u de herkenbaarheid van onze reguliere Jones & Jones winkels terug. De prachtige grote tafel, welke zo herkenbaar is voor de huisstijl van Jones & Jones, steelt de show in deze Jones & Jones Outlet winkel. Chantal en Susana heten u van harte welkom in onze Jones & Jones Outlet winkel in Leusden!

Jones & Jones Outlet Leusden is onderdeel van onze nieuwe Jones & Jones Outlet herenmodeformule. Bij Jones & Jones Outlet staat betaalbare herenmode voorop. Zo proberen wij het voor iedere man mogelijk te maken om er verzorgd en modieus uit te zien. De herenmodecollecties van Jones & Jones Outlet worden speciaal door Arjen en Kaj samengesteld en geproduceerd. Gewoon mooie herenmode voor een betaalbare prijs.

Deze Jones & Jones Outlet herenmodeformule is nieuw en flexibel. Kijkend naar de kansen in de markt, zullen we met sommige van onze Jones & Jones Outlet winkels langer gevestigd zijn in plaatsen dan andere Jones & Jones Outlet winkels. 

PARKEREN

Gemak dient de mens. Rond het winkelcentrum “Hamershof” is er namelijk altijd gratis parkeergelegenheid te vinden op de openbare weg of in de parkeergarages. 

HET CENTRUM VAN LEUSDEN 

Het dorp Leusden, met ruim 30.000 inwoners, ligt onder de rook van Amersfoort. Vele winkeliers hebben Leusden al ontdekt en het aantal winkels dat zich in Leusden vestigt neemt nog steeds toe. Onze Jones & Jones Outlet is gevestigd in het gezellige winkelcentrum de Hamershof. Winkelcentrum Hamershof met ca. 90 winkels ligt in Leusden en is één van de plezierigste winkelcentra in de regio.

We zien u graag bij Jones & Jones Outlet Leusden!OPENINGSTIJDEN
Maandag 12:30-17:30
Dinsdag 09:30-17:30
Woensdag 09:30-17:30
Donderdag 09:30-17:30
Vrijdag 09:30-17:30
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag  

CONTACT
Jones & Jones Outlet Leusden
De Grutterij 3
3831 NE Leusden
Telefoonnummer: 06-82348603