Naar boven

Jones & Jones Outlet ElburgJONES & JONES OUTLET ELBURG - OPENING MAART 2024

Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging voor, ondernemers én eigenaren van Jones & Jones, Arjen Versluis en Kaj Huijsman. Naast de succesvolle winkelformule Jones & Jones zijn er door de heren zeven nieuwe herenmode (outlet) winkels geopend in Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Deventer, Ede, Elburg, Veenendaal en Zeist, allemaal onder de noemer Jones & Jones Outlet. De winkelformule van Jones & Jones Outlet is nieuw, duidelijk en nergens in het retaillandschap te vinden: ALLES € 30,00! Bij deze Jones & Jones Outlet winkels shopt u alles voor € 30,00 per stuk. Colberts, jeans, truien, vesten, shirts en nog veel meer. Een geheel nieuwe outfit voor een ongekend lage prijs. 

HET CENTRUM VAN ELBURG
Elburg is een historische stad in de provincie Gelderland, Nederland. Het centrum van Elburg staat bekend om zijn goed bewaard gebleven middeleeuwse karakter en charmante sfeer. Hieronder hebben we enkele kenmerken en bezienswaardigheden van het centrum van Elburg voor u opgeschreven:

Elburg heeft nog steeds zijn middeleeuwse stadsmuren en grachten, waardoor het een vestingstad is. Deze vestingwerken zijn goed bewaard gebleven en zorgen voor een pittoresk uitzicht.
De Vischpoort is een van de toegangspoorten tot de stad en dateert uit de 15e eeuw. Het is een historisch bouwwerk dat je terugbrengt naar het verleden. Het Stadsmuseum Elburg is gevestigd in een voormalig Agnietenklooster en biedt inzicht in de geschiedenis van Elburg. Het bevat tentoonstellingen over kunst, geschiedenis en cultuur van de stad.
De Grote Kerk, ook wel de Sint-Nicolaaskerk genoemd, is een imposante kerk in het centrum. Het is een gotisch bouwwerk en heeft een rijke geschiedenis.
De grachten en haven dragen bij aan de charme van Elburg. Langs de kades vind je gezellige terrasjes en historische panden.
Het centrum van Elburg wordt gekenmerkt door smalle straatjes, kinderkopjes en historische panden. Het is heerlijk om door deze straatjes te wandelen en de sfeer van het verleden op te snuiven.

Elburg is een geweldige bestemming voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur, en het centrum biedt een aangename omgeving om te verkennen.

Het centrum van Elburg is een aantrekkelijke bestemming voor zowel winkelen als ontspannen, en het biedt een mix van cultuur, geschiedenis en moderne voorzieningen. Het is zeker de moeite waard om te verkennen als u in de regio bent.

We zien u graag bij Jones & Jones Oulet aan de Vischpoortstraat 9 in Elburg!OPENINGSTIJDEN   CONTACT
Maandag Gesloten Jones & Jones Outlet Elburg
Dinsdag 10:00-17:00 Vischpoortstraat 9
Woensdag 10:00-17:00 8081 EP Elburg
Donderdag 10:00-17:00  
Vrijdag 10:00-17:00  
Zaterdag 10:00-17:00  
Zondag Gesloten