Naar boven

Jones & Jones Outlet Ede


JONES & JONES OUTLET EDE

Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging voor, ondernemers én eigenaren van Jones & Jones, Arjen Versluis en Kaj Huijsman. Naast de succesvolle winkelformule Jones & Jones zijn er door de heren zes nieuwe herenmode (outlet) winkels geopend in Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Deventer, Ede, Veenendaal en Zeist, allemaal onder de noemer Jones & Jones Outlet. De winkelformule van Jones & Jones Outlet is nieuw, duidelijk en nergens in het retaillandschap te vinden: ALLES € 30,00! Bij deze Jones & Jones Outlet winkels shopt u alles voor € 30,00 per stuk. Colberts, jeans, truien, vesten, shirts en nog veel meer. Een geheel nieuwe outfit voor een ongekend lage prijs. 

HET CENTRUM VAN EDE
Het centrum van Ede, gelegen in de provincie Gelderland, is een levendig en historisch gebied met veel te bieden aan zowel bewoners als bezoekers. Hieronder hebben we enkele kenmerken en bezienswaardigheden van het centrum van Ede voor u opgeschreven:

Het hart van het centrum is het Marktplein, waar regelmatig markten en evenementen plaatsvinden. Hier vindt u kraampjes met verse producten, kleding, bloemen en meer. Het is ook een populaire ontmoetingsplaats voor bewoners. Het centrum van Ede heeft een gevarieerd aanbod van winkels, van grote ketens tot boetieks. U kunt hier winkelen voor kleding, elektronica, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Ede heeft verschillende culturele attracties in het centrum, waaronder het Cultura complex. Hier kunt u genieten van theatervoorstellingen, concerten, exposities en andere culturele evenementen. Het centrum van Ede heeft een scala aan restaurants, cafés en bars waar u kunt genieten van zowel lokale als internationale gerechten. Of u nu zin heeft in een kopje koffie, een snelle lunch of een uitgebreid diner, u vindt hier tal van opties.

Ede heeft een rijke geschiedenis, en in het centrum zijn enkele historische gebouwen te vinden, waaronder de Oude Kerk en het Raadhuis. Deze gebouwen dragen bij aan de charme van het centrum. Hoewel het centrum stedelijk is, ligt Ede dicht bij prachtige natuurlijke gebieden, zoals de Veluwe. Hier kunt u wandelen, fietsen en genieten van de natuurlijke schoonheid.

Het centrum van Ede is een aantrekkelijke bestemming voor zowel winkelen als ontspannen, en het biedt een mix van cultuur, geschiedenis en moderne voorzieningen. Het is zeker de moeite waard om te verkennen als u in de regio bent.

We zien u graag bij Jones & Jones Oulet aan de Grotestraat 6 in Ede!OPENINGSTIJDEN   CONTACT
Maandag 12:30-17:30 Jones & Jones Outlet Ede
Dinsdag 09:30-17:30 Grotestraat 6
Woensdag 09:30-17:30 6711 AM Ede
Donderdag 09:30-17:30  
Vrijdag 09:30-17:30  
Zaterdag 10:00-17:00  
Zondag Gesloten