Naar boven

De winkel voor betaalbare herenmode in Deventer


JONES & JONES OUTLET DEVENTER

Midden in het centrum van Deventer, aan de Korte Bisschopstraat 8, is onze Jones & Jones Outlet winkel gevestigd. Onze collega’s Barbara en Els heten u van harte welkom in hun winkel! 
 
Jones & Jones Outlet Deventer is onderdeel van onze nieuwe Jones & Jones Outlet herenmode formule. Bij Jones & Jones Outlet staat betaalbare herenmode voorop. Zo proberen wij het voor iedere man mogelijk te maken om er verzorgd en modieus uit te zien. De herenmodecollecties van Jones & Jones Outlet worden speciaal door Arjen en Kaj samengesteld en geproduceerd. Gewoon mooie herenmode voor een betaalbare prijs. 
 
Deze Jones & Jones Outlet herenmodeformule is nieuw en flexibel. Kijkend naar de kansen in de markt, zullen we met sommige van onze Jones & Jones Outlet winkels langer gevestigd zijn in plaatsen dan andere Jones & Jones Outlet winkels. Momenteel zijn we druk bezig om de webshop voor Jones & Jones Outlet te vullen.

PARKEREN

Lekker shoppen bij Jones & Jones Outlet in Deventer? Parkeer dan gemakkelijk uw auto bij de Centrumgarage, op de Keizer 1 te Deventer. 

HET CENTRUM VAN DEVENTER

Aan de Korte Bisschopstraat vindt u Jones & Jones Outlet Deventer. Deventer heeft alles in huis voor een geweldige dag winkelen in de oude Hansestad: van hippe conceptstores tot authentieke speciaalzaken. Naast de bekende grote ketens vind je ook opvallend veel kleinschalige winkels. Ook culinair kom je in Deventer niks te kort. Laat je vooral smakelijk verrassen in een van de fijne restaurants. 

We zien u graag bij Jones & Jones Outlet Deventer!


OPENINGSTIJDEN
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-17:30
Woensdag 10:00-17:30
Donderdag 10:00-21:00
Vrijdag 10:00-17:30
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 12:00-17:00

CONTACT
Jones & Jones Outlet Deventer
Korte Bisschopstraat 8
7411 HK Deventer 
Telefoonnummer: 06-28900578