Naar boven

De winkel voor goedkope herenmode in Bussum


JONES & JONES OUTLET BUSSUM

De Jones & Jones Outlet winkel is gevestigd aan de Nassaulaan in het centrum van Bussum. Onze collega Petra is het gezicht van deze winkel en adviseert u graag over een nieuwe outfit. We heten u van harte welkom!
 
Jones & Jones Outlet Bussum is onderdeel van onze nieuwe Jones & Jones Outlet herenmodeformule. Bij Jones & Jones Outlet staat betaalbare herenmode voorop. Zo proberen wij het voor iedere man mogelijk te maken om er verzorgd en modieus uit te zien. De herenmodecollecties van Jones & Jones Outlet worden speciaal door Arjen en Kaj samengesteld en geproduceerd. Gewoon mooie herenmode voor een betaalbare prijs. 
 
Deze Jones & Jones Outlet herenmodeformule is nieuw en flexibel. Kijkend naar de kansen in de markt, zullen we met sommige van onze Jones & Jones Outlet winkels langer gevestigd zijn in plaatsen dan andere Jones & Jones Outlet winkels. Momenteel zijn we druk bezig om de webshop voor Jones & Jones Outlet te vullen.

PARKEREN

Wanneer u komt shoppen bij Jones & Jones Outlet in Bussum, dan kunt u het bese uw auto parkeren in Parkeergarage De Olmen of Parkeergarage De Nieuwebrink

HET CENTRUM VAN BUSSUM

Midden in 't Gooi vindt u de plaats Bussum, de dichtstbijvolkte en kleinste gemeente van 't Gooi. Het centrum kent een lange geschiedenis waar dichters, schilders en schrijvers naar toe trokken voor de rust en het landschap. Vandaag de dag kenmerkt Bussum zich door het gezellige centrum. In het centrum van Bussum vindt u een divers aanbod van winkels, boetiekjes en horecagelegenheden. Het centrum is tevens gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, dankzij het treinstation nabij het centrum. Kortom, zeker een bezoekje waard! 

We zien u graag bij Jones & Jones Outlet Bussum!
OPENINGSTIJDEN   CONTACT
Maandag Gesloten  Jones & Jones outlet Bussum
Dinsdag 12:00-17:00 Nassaulaan 8
Woensdag 12:00-17:00 1404 CN Bussum 
Donderdag 12:00-17:00 Telefoonnummer: 06-33309727
Vrijdag 12:00-17:00  
Zaterdag 12:00-17:00  
Zondag Gesloten