Naar boven

Sokken

Sokken voor heren

Heren sokken zijn vaak een 'vergeten' item. Niks is zo mooi als gave, opvallende of juist effen sokken van Falke of Burlington om uw outfit compleet te maken. 

In onze winkels vindt u een uitgebreidere collectie heren sokken met diverse prints en dessins. In het najaar verwachten wij u een grote collectie sokken van Falke en Burlington aan te kunnen bieden in de Jones & Jones webshop. 

Sokken voor heren bij Jones & Jones

Heren sokken zijn vaak een 'vergeten' item. Veel mannen zullen zich afvragen waarom sokken zo belangrijk zijn. Maar met een mooi paar sokken maakt u uw outfit helemaal compleet. Voor elke man hebben wij een mooi paar sokken. Of u nu op zoek bent naar een opvallende print en felle kleuren, of naar een paar effen en rustige sokken. In onze Jones & Jones winkels vindt u een uitgebreide, seizoenswisselende heren sokken collectie. 

De sokken van Falke zijn met de handgeketteld. Dit houdt in dat er in de sokken geen, zogenaamde harde stukjes, bevinden in het teenstuk. Het kettelen van de sok is het dichtmaken van het teenstuk. In vele gevallen gebeurt het kettelen machinaal waardoor er een dikkere rand over de tenen heen loopt. Bij Falke worden de sokken met de hand geketteld in plaats van met een speciale breimachine. Dit zorgt ervoor dat de rand in het teenstuk minimaal is. Deze sokken dragen daarom ook erg prettig voor mensen met gevoelige voeten of een gevoelige huid. Hierdoor dragen de sokken van Falke erg comfortabel! 

Staat uw gewenste item er niet tussen? Neemt u dan contact op met één van onze winkels! Het kan zijn dat het artikel niet online in onze webshop te bestellen is maar dat één van onze Jones & Jones winkels het artikel wel op voorraad heeft. In de winkels van Jones & Jones hebben we een nog uitgebreidere collectie heren sokken. We verwachten de collectie met heren sokken in onze webshop voor aankomend winterseizoen uit te kunnen breiden, zodat de keuze aan heren vesten in onze webshop net zo ruim is als in onze winkels!