MEYER

De slogan van MEYER is: “kwaliteit tot in detail”. Dit zien we terug in de vele details die de broeken rijk zijn. Zo bestaat elke broek uit maar liefst 60 onderdelen die met de hand in elkaar worden gezet: echt vakmanschap. Maar ook in vele details zoals een hemdenstopper, verborgen muntzakje met rits en bijzondere zakverwerking met materiaalmix of kleurtjes langs de zakken. Toch staat, boven alles, de broek bekend om zijn pasvorm: een modisch silhouette en een broek die perfect past.

Familiebedrijf

MEYER Hosen is een Duits familiebedrijf gespecialiseerd in herenbroeken. Het is opgericht in 1960 in Waldbröl in het “Bergische Land” achter Keulen. Inmiddels worden er meer dan 2 miljoen broeken van MEYER per jaar, in 42 landen ter wereld verkocht bij herenmodespeciaalzaken; en vanaf deze winter ook bij Jones & Jones.

Fair Trade

De broeken worden geproduceerd in het eigen Fair Trade gecertificeerde productiecentrum in Roemenië. Dat betekent dat de (ruim 1800) werknemers uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijgen, maar ook een fijne werkplek hebben met voldoende licht en lucht, alles naar westerse maatstaven.

MEYER is te verkrijgen in de onderstaande winkels