Ledûb – kunst

Onder het motto ‘elk overhemd is een kunstwerk’ produceert Ledûb al ruim 50 jaar eigentijdse overhemden met ieder een unieke uitstraling.

Bij Jones & Jones kunt u terecht voor casual herenmode maar zijn we ook zeker trots op onze brede collectie kostuums. De overhemden van Ledûb zijn daarom ook al jaren in al onze winkels een absolute favoriet.

Ledûb – sinds 1949

Oprichter Sjef van Winkel produceerde na de oprichting van familiebedrijf ‘Van Winkel Fashion’ uitsluitend overhemden voor het Nederlandse leger. In 1963 werd het huidige overhemden merk Ledûb opgericht. Even vindingrijk als de details in de overhemden is de merknaam zelf, een variant op de geboorteplaats van Ledûb: Budel.

Ledûb collectie

De Jones & Jones winkels kennen een uitgebreide Ledûb collectie. Elk seizoen bieden wij weer een nieuwe collectie overhemden met subtiele prints. Naast de steeds wisselende seizoenscollectie, heeft Jones & Jones ook een aantal basis overhemden in de collectie. Deze basis overhemden zijn altijd te bestellen en worden niet uit de collectie gehaald.

De overhemden zorgen voor een prachtig geheel onder uw kostuum of op uw broek.

Ledûb is te verkrijgen in de onderstaande winkels