Jones & Journeys - Jones & Jones

jones&journeys-jonesenjones

Jones & Journeys

Gaat uw bigshopper ook mee op reis? Maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-!

Jones & Jones bigshopper mee op reis

De zomervakantie is aangebroken! Wellicht staat bij u de vakantie ook voor de deur. De tassen en de koffers worden gepakt en u vertrekt voor een heerlijke vakantie naar een zomerse bestemming in het eigen- of in het buitenland. Dan zijn onze Jones & Jones bigshoppers ideaal! Zo kunt u de bigshopper bijvoorbeeld prima gebruiken om uw strandspullen mee te nemen naar het hagelwitte strand (of het strand aan de Noordzee) of om boodschappen te doen in de plaatselijke supermarché (of de plaatselijke supermarkt in uw eigen woonplaats).

Jones & Journeys

De Jones & Journeys vertelt het verhaal van onze Jones & Jones bigshoppers die mee op reis gaan. Wij zijn wij erg benieuwd op welke zomerse bestemmingen onze bigshoppers stranden!

Laat ons zien naar welke bestemming jouw Jones & Jones bigshopper deze vakantie mee gaat en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 25!

Wat moet u doen?
Stuur een foto met jouw Jones & Jones bigshopper op een bijzondere locatie naar marketing@jonesenjones.nl. U kunt t/m 30 september 2019 meedoen. Alle ingezonden foto’s plaatsen wij op Facebook en Instagram. Heeft u de meeste likes ontvangen op uw foto? Dan wint u een cadeaubon t.w.v. € 25,- die je kunt besteden bij jouw favoriete Jones & Jones winkel!

Op dinsdag 1 oktober 2019 maken wij de winnaar bekend op Facebook en Instagram!
#jonesandjourneys