Björn Borg bij Jones & Jones - Jones & Jones

juli 16, 2019 | Acties, Winter 2019
jonesenjones-bjornborg

Wij verwelkomen Björn Borg!

Vanaf augustus verkopen wij Björn Borg in onze collectie. Een hoogstaand merk dat onder andere underwear voor heren verkoopt. Wij zijn blij dat we Björn Borg toe kunnen voegen aan onze collectie! Waarom? U leest het hier!

De oorsprong van Björn Borg

We gaan terug naar de oorsprong van Björn Borg.
Björn Borg was een gewone man uit het stadje uit Södertälje, Zweden, die een wereldwijd sport- en mode-icoon werd. Hij streefde zijn eigen weg na met een sterke visie en vastberadenheid om de beste te worden, niet alleen in Södertälje, Stockholm of Zweden, maar in de wereld. Met een sterke passie en een gedurfde houding verlegde hij grenzen en brak hij records. Hij veranderde tennis in een levendige speeltuin waar sport en mode elkaar ontmoeten. Hij had invloed op de grenzen van de tennisbaan. Vandaag omarmen we onze nalatenschap door mensen te inspireren hun passie te vinden en zich buitengewoon te voelen, ongeacht sport, uitdaging of doel. Björn Borg is vandaag de dag een internationaal merk en is opgericht in 1984.

Björn Borg underwear

Eén van onze kernwaarden is de kwaliteit van onze collecties. We werken graag met fijne stoffen, prachtige details op de items die nét dat verschil maken en we streven ernaar om elk seizoen weer een collectie samen te stellen voor ieder type man. Daarom vult Bjorn Borg underwear onze collectie zo perfect aan. Want net als wij, streven ook zij naar de perfecte kwaliteit van hun collecties. Sinds augustus verkopen wij de Core-collectie van Björn Borg en de NOS-collectie. Beide collecties hebben dezelfde producteigenschappen, namelijk:

  1. Perfecte pasvorm: Dit kledingstuk is ontworpen voor een perfecte pasvorm en comfort tijdens al je activiteiten.
  2. Vaste pasvorm: Behoudt een langdurige pasvorm.
  3. Anti-wrijving: Om schuren te voorkomen, wordt er gebruik gemaakt van platte, gladde naden.
  4. Beter katoen: Gemaakt van duurzaam katoen van verantwoorde katoenboeren.
  5. Premium kwaliteit: Gemaakt met stof van topkwaliteit voor superieur comfort en pasvorm.
  6. 190 gram premium kwaliteit.
  7. 95% katoen en 5% elastaan

De Core-collectie is een wisselende collectie per seizoen. Elk winterseizoen én elk zomerseizoen zullen we een andere collectie boxershorts van Björn Borg verkopen. Dit winterseizoen krijgen we zelfs een speciale kerstcollectie van Björn Borg met te gekke boxershorts!

De NOS-collectie van Björn Borg bestaat uit boxershorts in wit en zwart en zijn dé perfecte basisitems voor iedere man. Deze collectie zal altijd en in elke maat voorradig zijn in onze winkels.

Om u kennis te laten maken met Björn Borg bij Jones & Jones, hebben we een leuke actie voor u! Bij aankoop van minimaal twee 2-packs boxershorts krijgt u gratis één boxershort t.w.v. € 22,95!*

* De actie is geldig van 1-08-2019 t/m 18-08-2019.