Fotoshoot-jonesenjones

Jones & Jones fotoshoot in Monschau

oktober 09, 2017 | Winkels, Winter 2017

Najaarsfotoshoot in Monschau

Op maandag 2 oktober was het weer zover: de fotoshoot van Jones & Jones. Dit keer niet in Nederland…
We zijn met een groot aantal mannelijke collega’s naar Monschau in Duitsland gegaan. Na een autorit van een aantal uur kwamen we aan in de parel van de Eifel om vervolgens de modellen om te laten kleden naast de auto op de parkeerplaats. Niet echt een modellenleven…

Een geweldig resultaat!

Na aankomst hebben we eerst de magen gevuld met een échte Duitse schnitzel waarna we vervolgens in het centrum van Monschau de foto’s zijn gaan schieten. Het weer op deze dag was perfect wat ervoor zorgde dat het resultaat van de fotoshoot geweldig is! De Duiste vakwerkhuisjes geven een wintersbeeld aan de foto’s.

Collectie

Op de foto’s is te zien hoe de najaars- en wintercollectie van 2017/2018 van Jones & Jones eruit ziet. De collectie bevat mooie diepe kleuren en winterse stoffen.Op de foto’s is zowel onze casual collectie vertegenwoordigd als onze zakelijke collectie. Nieuwe seizoenkostuums in de mooiste kleuren maar ook onze Pierre Cardin kostuums die u altijd bij ons in de collectie vindt. De kleuren voor dit najaar lopen uiteen van bordeauxrode- tot en met groentinten. Daarnaast is het gilet helemaal hip voor dit najaar.

Het belangrijkste is om u de collectie te laten zien met de bekende gezichten van Jones & Jones. Voor deze dag waren onze collega’s model en vandaag de dag verwelkomen zij u weer bij ons in de winkel waar zij u alles vertellen over de nieuwe collectie!

Bent u benieuwd naar de foto’s die gemaakt zijn in Monschau? Neemt u dan eens een kijkje op onze Facebookpagina. Hierop zullen de foto’s regelmatig verschijnen.

Facebook Jones & Jones

Jos Burgers-jonesenjones

Op bezoek bij Jos Burgers in Den Bosch

september 13, 2017 | Algemeen

Verkooptraining van Jos Burgers

Op woensdagavond 6 september zijn wij met een aantal Jones & Jones collega’s te gast geweest bij een event in Den Bosch. Tijdens deze avond gaf Jos Burgers een inspirerende verkooptraining en werden we nog even op de hoogte gebracht van de richtingen voor de mode voor dit najaar.

Eén fan per dag

De avond begon met alle trends, thema’s en musthaves voor dit najaar. Na deze presentatie nam Jos Burgers het stokje over om ons een inspirerende verkooptraining te geven. Deze was met name gericht op hoe wij, Jones & Jones, nog beter kunnen worden in het voorzien van de behoefte van de klant en net dat beetje extra service kunnen bieden. De les die Jos ons gaf: “Creëer één fan per dag.”

227

De Jones & Jones fotoshoot

juni 20, 2017 | Winkels

De eerste Jones & Jones fotoshoot is een feit!

Het kapsel zat goed, ze waren fris en fruitig en de stemming zat er goed in. Een aantal van onze mannelijke Jones & Jones verkopers waren voor één dag model tijdens de Jones & Jones fotoshoot op dinsdag 6 juni.

Utrecht

De fotoshoot vond plaats in Utrecht waarbij de Jones & Jones winkel in de Choorstraat diende als omkleed ruimte. Negen man in hun boxershort in de winkel omdat er maar drie paskamers in de winkel zijn.

Na een kopje koffie en een plakje cake gingen we de stad in om foto’s te schieten. Er was heel slecht weer voorspeld voor deze dag maar het slechte weer viel honderd procent mee. Daarom zijn uiteindelijke de meeste foto’s gewoon lekker buiten in het centrum gemaakt zijn.

Collectie

De Jones & Jones fotoshoot hebben we in het leven geroepen om de klant, op een gezellige en informele sfeer, onze collectie te kunnen laten zien. Het belangrijkste was om de fotoshoot een écht Jones & Jones gezicht te geven en dat kan alleen maar als je de knappe verkopers uit de winkels voor één dag laat shinen als model!

Benieuwd naar de foto’s die gemaakt zijn op deze gezellige dag? Neemt u dan een kijkje op onze Facebookpagina. Hierop zullen regelmatig de foto’s van de fotoshoot verschijnen.

Bouw van Jones & Jones in Leidsche Rijn

mei 16, 2017 | Winkels

Leidsche Rijn-jonesenjonesBouw van Jones & Jones in het winkelcentrum van Leidsche Rijn

Op donderdag 11 mei zijn Kaj en Arjen, de eigenaren van Jones & Jones en Melanie, de marketingmedewerkster van Jones & Jones, naar de bouw van de nieuwe winkel in Leidsche Rijn centrum geweest.

Acht meter hoog!

Met man en macht wordt er gewerkt aan het nieuwe winkelcentrum in Leidsche Rijn. Naar verwachting zal Jones & Jones maart 2018 opgeleverd worden. De nieuwe winkel wordt erg groot, met een totale oppervlakte van 135 m2. Daarnaast wordt de winkel in Leidsche Rijn de hoogste van alle Jones & Jones winkels. Het plafond van de winkel komt op acht meter hoogte! Wat er met deze hoogte gaat gebeuren blijft nog even een verrassing…

Jones-en-Jones-herenmode-gaat-samen-met-Latenzo

Jones&Jones en Latenzo slaan handen ineen

juli 20, 2016 | Algemeen, Winkels

Herenmode winkel Jones&Jones en Latenzo Lifestyle Fashion slaan handen ineen

Onder het motto ‘elkaar versterken’ kunnen we mededelen dat Jones&Jones samen gaat met Latenzo Lifestyle Fashion. Met 10 winkels door het land is de herenmode van Jones&Jones voor alle heren al bereikbaar. Voor de kwalitatieve collecties herenmode en een uitgebreide service die je bij Jones&Jones gewend bent kan je nu ook bij Latenzo terecht. Een extra voordeel; ook dames kunnen dus nu bij ons terecht.

De oprichting van Latenzo gaat ruim 50 jaar terug en begon in 1962 als atelier. De naam Latenzo, een samenvoeging van ‘De laat en zonen’, ontwikkelde zich van confectiehal tot een ware modewinkel. De succesvolle winkel groeide al snel en in 1994 opende Latenzo een tweede winkel waarmee een winkelformule, vergelijkbaar met de Jones&Jones formule, een feit was. Anno 2016 kent Latenzo 3 winkels, 2 in Udenhout en 1 in Goirle, met een uitgebreide collectie dames- en herenmode.

De collectie herenmode van Latenzo ook online

In 2010 opende Latenzo naast de fysieke winkels ook een uitgebreide online webshop. De collectie werd op deze manier voor alle dames en heren in Nederland beschikbaar.

De namen Jones&Jones en Latenzo blijven!

Achter de schermen biedt het samengaan van Jones&jones en Latenzo veel voordeel waar we jullie van kunnen laten profiteren. De vertrouwde uitstraling en naam van zowel Jones&Jones als Latenzo blijven echter bestaan. De koffie staat nu dus alleen in nog meer vertrouwde winkels voor jullie klaar!

Maak nu kennis met de collectie van Latenzo