Portman & Sons

De perfecte balans tussen een formeel en casual. Portman en Sons staat voor hoogwaardige herenmode waarin je als man zowel zakelijk goed voor de dag kan komen als casual het weekend mee in kunt gaan.

De unieke collectie is kleurrijk en staat iedere seizoen weer voor een nieuwe look. Van uitgesproken kolberts waarin ieder details fantastisch is uitgewerkt tot de goede basics die in iedere kledingkast thuis horen.

Een merk waar we trots op zijn

Door de jarenlange ervaring en de passie voor herenmode is het merk Portman en Sons via Jones en Jones ontwikkeld. De merken en collecties in onze winkels zijn uitgebreid en bieden voor iedere man een passende combinatie. Jones en Jones wilde bovenop deze geweldige collectie nog iets extra’s bieden.

Jaren en vele gesprekken met onze klanten verder kon het daarom ook niet uitblijven. Portman en Sons ging die extra’s bieden waar de man in onze winkels op zat te wachten. Net dat gewaagde stiksel op een kolbert of het overhemd voorzien van een aantal unieke knopen. De collectie heeft zich gevormd en laat zich nog steeds ontwikkelen door de wensen van onze klanten. Mannen bedankt!

Portman & Sons is te verkrijgen in de onderstaande winkels